ΠΑΟΚ

Φοβούνται προκλήσεις στο Σάλκε-ΠΑΟΚ

Φοβούνται προκλήσεις στο Σάλκε-ΠΑΟΚ
IMAGO SPORTFOTODIENST

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης θυμίζουν το επεισόδιο με τη σημαία των Σκοπίων που είχε προκαλέσει εντάσεις πριν τρία χρόνια στο Γκελζερκίρχεν και εκτιμούν ότι υπάρχει φόβος για νέες παρεκτροπές στο ΠΑΟΚ-Σάλκε τον Φεβρουάριο.

Η κλήρωση της φάσης των "32" που βρήκε τον ΠΑΟΚ να "ζευγαρώνει" για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια με τη Σάλκε, έδωσε τροφή στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, πέρα από τις αναφορές στην τωρινή ομάδα του Δικεφάλου, να θυμίσουν και ένα επεισόδιο που εκτιμούν ότι μπορεί να επαναληφθεί και στο παιχνίδι της 23ης Φεβρουαρίου.

Για όσους έχουν συγκρατήσει εικόνες από εκείνο το παιχνίδι που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2013, είχε δημιουργηθεί ένταση όταν στην κερκίδα των φανατικών της Σάλκε που διατηρούν άριστες σχέσεις με ultras από τα Σκόπια σηκώθηκε σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας, προκαλώντας την ελληνική κερκίδα.

Μετά από αίτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και αποδοχή του από τους αξιωματούχους της UEFA, η Αστυνομία παρενέβη και το πανό κατέβηκε μετά από συμπλοκές, μάλιστα, με οπαδούς.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν ότι είναι πιθανό το σκηνικό να επαναληφθεί το Φεβρουάριο και μάλιστα, η ιστοσελίδα " westline.de" με χιούμορ, προτρέπει σε όσους οπαδούς του ΠΑΟΚ ενοχληθούν να μην πάνε στο γήπεδο και στους φίλους της Σάλκε να σηκώσουν μικρές σε μέγεθος σημαίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ξέσπασε κόντρα μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών στον επίσημο λογαριασμό της Σάλκε στο facebook.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ