ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Θέλω να μείνουν όλοι"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα μιλώντας στο PAOK TV για τον αγώνα με το Βόλο επανέλαβε την άποψη του για την παραμονή στην Τούμπα όλων των παικτών που ανήκουν σήμερα στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, έκανε δηλώσεις για τον απογευματινό αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο το Βόλο στην Τούμπα και τόνισε πως πρωταρχικός σκοπός του του Δικεφάλου είναι να κερδίζει τους αγώνες και αν μπορεί να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με την Λαμία και την αλλαγή εικόνας για να έρθει η νίκη:
“Είχα την ευκαιρία να δώσω στους παίκτες μου συγχαρητήρια για την αγωνιστική μας νοοτροπία, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που είναι ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε τύπο παιχνιδιού. Καταφέραμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Επίσης να σημειώσω ότι οι μεγάλοι στρατηγοί, όταν φτιάχνουν το πλάνο για την μάχη τους, πρώτα κοιτάνε τον αντίπαλο καθώς και το τερέν της μάχης για να βρουν την καλύτερη δυνατή στρατηγική νίκης. Αυτό κάναμε και εμείς, έχοντας μια άκρως αγωνιστική νοοτροπία και θέληση για τη νίκη”.

Για το αν θα βοηθήσει στην συνέχεια της σεζόν το γεγονός ότι η ομάδα προσαρμόζεται ανάλογα με τον αντίπαλο:
“Πράγματι, όταν το επίπεδο των αγώνων ανεβαίνει και ο αντίπαλος έχει και αυτός πολύ ποιότητα σε πιο ισορροπημένα παιχνίδια, το στρατηγικό κομμάτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Εμείς έχουμε ένα ξεκάθαρο στόχο, να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς από κάθε αγώνα και πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνουμε αυτό, έχοντας πάντα υπόψη το πεδίο της μάχης. Κάποιες φορές αυτό γίνεται με μακρινές μεταβιβάσεις, άλλες με παιχνίδι από τα πλάγια και άλλες με κάθετο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να βρούμε τον δρόμο που θα μας φέρει την νίκη, γιατί στο τέλος αυτό μένει, τα αποτελέσματα”.

Για το πως είδε την αντίδραση της ομάδας στα συνεχόμενα παιχνίδια:
“Ήμουν ξεκάθαρος από τότε που ξεκίνησε αυτή η περίοδος, που συνέπεσε με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα ότι υπολογίζω σε όλους τους παίκτες, θέλω να μείνουν όλοι και θέλω όλοι οι παίκτες να είναι αφοσιωμένοι μόνο στον ΠΑΟΚ. Αυτό έχουμε κάνει έως τώρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε με αυτή την οικογένεια, ψάχνοντας την νίκη σε κάθε αγώνα.

Ο επόμενος αγώνα πάντα είναι ο πιο σημαντικός, ξέρουμε ότι έρχονται συνεχόμενα ματς ξανά, αλλά εμείς κοιτάμε μόνο την επόμενη μάχη. Θέλουμε να παίξουμε καλά, ει δυνατόν και το πιο σημαντικό, να κερδίσουμε. Αν μπορούμε να κάνουμε και τα δυο, ακόμα καλύτερα”.

Για τον αγώνα με τον Βόλο:
“Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή, για την θετική προσέγγιση που δείχνει, προωθώντας με το παιχνίδι του το θέαμα του ποδοσφαίρου, στους παίκτες και την ομάδα του. Είναι μια αρκετά διαφορετική ομάδα από την Λαμία, μια ομάδα που της αρέσει να παίζει, που προσπαθεί να παίξει παντού με τον ίδιο τρόπο.

Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, δίπλα στους οπαδούς μας, άρα πρέπει να μπούμε από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, προσέχοντας την ποιότητα του αντιπάλου μας, που σίγουρα θα έρθει για να μας δυσκολέψει. Νομίζω θα είναι ένα όμορφο ματς, με δυο ομάδες που θέλουν να παίξουν οπότε θα το ευχαριστηθούν όσοι το δουν από κοντά ή από την τηλεόραση και πιστεύουμε ότι στο τέλος εμείς θα νικήσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ