ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Θα μας βοηθήσουν Τσόλακ και Ουαγκέ"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Fereira, PAOK, 2020-21 (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε μιλώντας στο συνδρομητικό ότι θα ήθελε νωρίτερα στην ομάδα του τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα που θεωρεί ότι θα της δώσουν πολλές λύσεις

Ο Αμπέλ Φερέιρα στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA χαρακτήρισε τον αγώνα με τη Βόλο σημαντικό για την ομάδα του, αποκάλυψε ότι Μπίσεσβαρ σε Σβιντέρσκι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα είναι στην ομάδα και τόνισε πως Τσόλακ- Ουαγκέ θα βοηθήσουν πολύ το ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας με φόντο το Βόλο: "Δυστυχώς είχαμε δύο μικρά προβλήματα, ούτε ο Κάρολ, ούτε ο Μπίσεσβαρ προπονήθηκαν και λογικά θα είναι εκτός αποστολής".

Για τους Τσόλακ-Ουαγκέ: "Σίγουρα μπορούν να μας δώσουν λύσεις και για αυτό ήρθαν. Θα προτιμούσαμε σίγουρα να είχαν έρθει και νωρίτερα, για να μπουν στο κλίμα, αλλά θα χρειαστεί και οι ίδιοι να καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για να είναι έτοιμοι. Υπολογίζουμε και σε αυτούς και στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόμασταν παίκτες σε αυτές τις δύο θέσεις, μετά τις πωλήσεις του Ακπόμ και του Λημνιού. Σίγουρα είναι παίκτες που έχουν ποιότητα. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, έχουν και οι δύο καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα μας βοηθήσουν πολύ. Χρειαζόμασταν αξιόπιστες λύσεις, οι οποίες ήρθαν".

Για το αν περιμένει άλλες μεταγραφές: "Κανένας προπονητής δε θα πει ότι δε θέλει έναν καλύτερο παίκτη, που θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Αν είναι να έρθουν για να προσθέσουν ποιότητα στην ομάδα, ας έρθουν. Εμείς εμπιστευόμαστε την ομάδα, το κλίμα και τη νοοτροπία που έχει χτίσει και μαζί της θα πάμε μέχρι το τέλος".

Για τις σκέψεις του με φόντο το αυριανό παιχνίδι: "Σε γενικές γραμμές πήγαν όλα αρκετά καλά. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό, όπως λέω συνέχεια στους παίκτες μου, άρα το παιχνίδι με το Βόλο. Έχουμε ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ στην κατηγορία, με παίκτες που έχουν όρεξη και θέληση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βρούμε ποιοι είναι οι κατάλληλοι σε αυτή τη φάση, ποιοι είναι στο 100%, για να δώσουν τη νίκη. Δεν είναι δυνατόν ένας προπονητής να λέει ότι εμπιστεύεται τους παίκτες του και μετά στον αγωνιστικό χώρο να παίζουν οι ίδιοι. Πρέπει να το δείχνεις και στην πράξη".

Για το Βόλο: "Μιλάμε για ομάδες που βλέπουν το παιχνίδι με εμάς ως ένα μεγάλο κίνητρο, για να τρέξουν και να δείξουν περισσότερα. Εμείς πρέπει να αντιδράσουμε με τον ίδιο τρόπο, να δείξουμε την ίδια επιθετικότητα, την ίδια διάθεση και θέληση και μετά να υπερισχύσει η ποιότητα που έχουμε σαν σύνολο. Ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να εκμεταλλευτεί τα δικά μας λάθη και εμείς να προσέξουμε πολύ για να μη τους δώσουμε λάθη και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ