ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Θα ήταν σκάνδαλο αν περνούσε ο ΠΑΟΚ"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, άφησε έντονες αιχμές κατά της διαιτησίας του Κρεγκ Πόουσον στη ρεβάνς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και τόνισε πως θα ήταν "σκάνδαλο εάν περνούσε ο Δικέφαλος".

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε ηρωικά στο Άμστερνταμ, αλλά γνώρισε την ήττα (3-2) από τον Άγιαξ, σταμάτησε στον γ' προκριματικό του Champions League και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο προπονητής του Δικεφάλου άφησε έντονες αιχμές κατά τη διαιτησίας του Άγγλου, Κρεγκ Πόουσον, για τα τρία πέναλτι που καταλόγισε, αλλά και για το γεγονός ότι δεν άφησε επιπρόσθετο χρόνο για να εκδηλώσουν οι ασπρόμαυροι την τελευταία τους φάση.

"Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από το Champiosn League ήταν ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα. Η αλήθεια είναι ότι εμείς προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για να αντιμετωπίσουμε τον Άγιαξ και τις δυσκολίες που θα μας έβαζε. Αλλά δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε για τις υπόλοιπες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σήμερα.

Δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου σχολιάζοντας τον διαιτητή. Εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι εγώ είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Ακολουθήσαμε την στρατηγική που απαιτούσε το παιχνίδι, δείξαμε θάρρος και καταφέραμε να σκοράρουμε δύο τέρματα απέναντι στον Άγιαξ.

Νομίζω ότι θα ήταν σκάνδαλο αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στην επόμενη φάση, κάτι τέτοιο κατάλαβα μετά από αυτό το παιχνίδι. Εμείς ελέγξαμε τους παράγοντες που μπορούσαμε, υπήρξαν κι άλλοι που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε κι έπαιξαν σημαντικό ρόλο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ