ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Τα παιχνίδια με τον Άγιαξ είναι πλέον ιστορία"

Φερέιρα: "Τα παιχνίδια με τον Άγιαξ είναι πλέον ιστορία"
MOTIONTEAM

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ξεκαθάρισε ότι τα ματς με τον Άγιαξ αποτελούν παρελθόν και πως δεν έχει λόγο να κάνει αλλαγές για το πρώτο ματς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δήλωσε πεπεισμένος ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα παρουσιαστούν αποφασισμένοι στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (22/8, 22:00) τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια που θα κάνουν για την πρόκριση στους ομίλους του EuropaLeague. Κυρίως, δε, πως δεν θα είναι επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου:

Για την συνέχεια, μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ: "Αυτή η δυάδα αγώνων είναι στο παρελθόν. Στο παρόν μας προετοιμάζουμε το μέλλον μας. Η ιστορία των παιχνιδιών με τον Άγιαξ, πέρασε. Πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική προετοιμασία του παιχνιδιού με την Σλόβαν. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο, και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δείχνουμε την αξία μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα πρέπει αύριο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δείξουμε μεγάλη επιθετικότητα στο γήπεδο".

Για το αν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε διαδικασία τριών παιχνιδιών την εβδομάδα και κατά πόσο επηρεάζει την σκέψη του αναφορικά με τον αγώνα της Πέμπτης αυτό: "Για μένα ο πιο σημαντικός αγώνας είναι πάντα ο επόμενος. Παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά και έτσι προετοιμαζόμαστε, κάθε φορά".

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα βγάλει αύριο αντίδραση, για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ: "Όπως είπα πριν, είμαστε στο παρόν για να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται τους πόρους που έχουμε".

Για το αν αισθάνεται ο ίδιος πίεση για την επιτυχία στον ΠΑΟΚ: "Κανένας δεν μπορεί να μου ασκήσει μεγαλύτερη πίεση σε εμένα, από ότι εγώ. Απαιτώ ότι και από τους παίκτες μου. Θέλω να είμαι κάθε μέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε αυτό, όσοι υπηρετούμε αυτόν το σύλλογο, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτόν".

Για τη Σλόβαν και αν το απόλυτο των νικών της διευκολύνει την κατάσταση από πλευράς συγκέντρωσης: "Όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο ξέρει ότι δεν υπάρχουν πουθενά εύκολα παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο σενάριο, με μια ομάδα που έχει το απόλυτο και παίζει στην έδρα της. Θα συναντήσουμε εμπόδια για αυτό και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι".

Για το αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να βελτιώσει στην ομάδα του, με βάση τα όσα είδε στο παιχνίδι με τον Άγιαξ: "Αυτό το παιχνίδι είναι στο παρελθόν. Το αυριανό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με διαφορετικές συνθήκες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δουλέψαμε σκληρά και κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει απόλυτα το τι θέλουμε από αυτόν. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αύριο, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύουμεότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν έχει αποφασίσει την ενδεκάδα και αν προτίθεται νακάνει αλλαγές: "Γνωρίζεται ότι αναγκαστήκαμε να κάνουμε αρκετές αλλαγές στο κέντρο. Από την αρχή είπα ότι έχουμε πολύ καλή βάση ποδοσφαιριστών. Ξέρω την αυριανή ενδεκάδα, αύριο θα την μάθετε και εσείς. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή στα παιχνίδια με τον Άγιαξ, και δεν θα είχε νόημα να προβούμε σε πολλές αλλαγές".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ