ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Στο ποδόσφαιρο το δύσκολο είναι να παίζεις εύκολα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
PAOK, Fereira (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη συγκέντρωσε τους παίκτες του και μεταξύ άλλων τους είπε δυο απλούς κανόνες γύρω από το ποδόσφαιρο. (VIDEO)

Το ποδόσφαιρο είναι απλό... Αυτό θέλησε να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές του ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (16/10) όταν στη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες του στάθηκε σε δυο απλούς κανόνες γύρω από το ποδόσφαιρο.

Αρχικά ο Πορτογάλος υποστήριξε πως τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά και πως το δυσκολότερο είναι να παίζεις εύκολα και με τη μία.

Ο Φερέιρα αφού είχε ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προπόνησης συγκέντρωσε γύρω του τους ποδοσφαιριστές του και τους είπε μεταξύ άλλων όπως ακούγεται και στο βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Τα μικρά πράγματα κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Στο ποδόσφαιρο τις περισσότερες φορές το δυσκολότερο είναι να παίζεις εύκολα. Μια-δυο και παίξετε σαν ομάδα γιατί ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Το γνωρίζετε αυτό".

Παράλληλα αυτό που μπορεί να δει κανείς από το βίντεο από την προπόνηση της Τετάρτης είναι τον Βιεϊρίνια να τα δίνει όλα, να μετέχει στην προπόνηση χωρίς να φοβάται για το εγχειρισμένο του γόνατο και να σουτάρει, να κάνει τάκλιν δείχνοντας πως είναι έτοιμος ακόμα και να παίξει την Κυριακή κόντρα στη Λαμία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ