ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Σκέφτομαι τον Άγιαξ, δεν ασχολούμαι με ΑΠΟΕΛ - Καραμπάγκ"

ΣΥΝΕΝΤΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΣΥΝΕΝΤΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άμπελ Φερέιρα ζητάει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Άγιαξ και από τους φίλους του Δικεφάλου που θα γεμίσουν το γήπεδο, συμπαράσταση μέχρι τέλους.

Απόλυτα συγκεντρωμένος και με διάθεση να αποτελέσει και ο ίδιος κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ, οδηγώντας το Δικέφαλο για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο Αμπέλ Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με τον Άγιαξ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κλήρωση των playoffs του Champions League, όπου έφερε το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ - Καραμπάγκ, σε περίπτωση που ο Δικέφαλος προκριθεί επί του "Αίαντα".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την αυριανή αναμέτρηση αλλά και για τη χθεσινή γνωριμία του με τον Ιβάν Σαββίδη: "Το πιο σημαντικό για αύριο είναι να μπορέσουμε εμείς να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε. Το μοναδικό που ζήτησα από την ομάδα είναι κάθε μέρα να είναι καλύτερη. Ο κάθε παίκτης θέλω να είναι συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Ο Άγιαξ είναι μια ομάδα με ιστορία, που καταφέρνει μέσα από τις ακαδημίες να έχει επιτυχίες. Έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να εξουδετερώσουμε τα δυνατά του σημεία".

Για τους παίκτες που έχει διαθέσιμους: "Για μένα όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί γιατί όλοι προετοιμάστηκαν για αυτό το παιχνίδι. Ό,τι και να συμβεί αύριο θα είναι καρπός των 11 που ξεκίνησαν, των 7 που είναι στον πάγκο, αλλά και όσων θα είναι εκτός αποστολής που δουλέψαν για αυτό το ματς. Οι παίκτες θα είναι έτοιμοι στο 200%".

Για τον Άγιαξ που περιμένει να δει: "Ο Άγιαξ έχει μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και το μοναδικό που αλλάζει είναι ο αντίπαλος που αντιμετωπίζουν. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Να βρω την ταυτότητα της δικής μου ομάδας. Εμείς ζητάμε από την πλευρά μας το αστέρι της ομάδας να είναι η ίδια η ομάδα και όχι μόνος ένας παίκτης. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους οπαδούς μας για το sold out αύριο. Θέλω να μας στηρίξουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είτε είμαστε μπροστά είτε πίσω στο σκορ. Η δύναμη της Τούμπας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο".

Για τα αδύναμα σημεία του Άγιαξ: "Σίγουρα όλες οι λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο. Όσο και αν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Είναι ένα παιχνίδι που θα παιχθεί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και όλες οι λεπτομέρειες μετράνε. Το ιδεατό είναι να κερδίσουμε μηδέν παθητικό, αλλά γενικά θέλουμε να κερδίσουμε".

Για το πάθος των παικτών του ΠΑΟΚ: "Όπως είπα πριν η στρατηγική ξεκινά και από τους οπαδούς μας. Όσο πιο ενωμένοι είμαστε τόσο πιο δυνατοί είμαστε. Δουλεύουμε και στο πνευματικό-ψυχολογικό κομμάτι. Σίγουρα το πάθος θα υπάρχει στο παιχνίδι μας αύριο. Ανεξάρτητα το ότι μας έτυχε ο Άγιαξ, στόχος μας είναι να γράψουμε ιστορία και να μπούμε στους ομίλους".

Για την κλήρωση με ΑΠΟΕΛ-Καραμπάγκ: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα στο μυαλό μου έχω το αυριανό ματς ανεξάρτητα από την ομάδα που θα μας τύχαινε. Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Όπου και να παίξουμε με όποιον και να παίξουμε θέλουμε να κερδίζουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία του συλλόγου και των οπαδών μας".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Μου δόθηκε η ευχαρίστηση να τον γνωρίσω, με όλο τον σεβασμό γιατί είναι ένας άνθρωπος πιο μεγάλος από εμένα. Μοιραζόμαστε την ίδια προσδοκία. Ο ίδιος είναι ένας γεννημένος νικητής, βλέπω την φιλοδοξία του και από αυτή τρέφομαι και εγώ. Βλέπω τον εαυτό μου μέσα στα όνειρά του και νομίζω ότι μαζί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα".

Αν άλλαξε η προσέγγιση του λόγω Άγιαξ: "Η αγωνιστική μας ταυτότητα είναι η ίδια. Η στρατηγική αντιμετώπιση του παιχνιδιού έχει δεχθεί κάποιες αλλαγές. Μια προκριματική φάση δύο αγώνων, ο συναισθηματικός παράγοντας είναι σημαντικός και αν με ρωτάτε τι εννοώ, εννοώ ότι θέλω ο κάθε παίκτης να κοντρολάρει τα συναισθήματα του και κάθε δευτερόλεπτο, να είναι 100% συγκεντρωμένος. Αν το κάνουμε αυτό οι πιθανότητες μας είναι μεγαλύτερες".

Για το θέμα του Φαν Ντε Μπέεκ: "Σίγουρα πιστεύω ότι αυτό δείχνει ότι η αντίπαλη ομάδας μας έχει διαβάσει και θέλει όλα της τα όπλα στα μεταξύ μας παιχνίδια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Με ΑΠΟΕΛ - Καραμπάγκ στα playoffs του Champions League
Ολυμπιακός: Με Πόρτο ή Κρασνοντάρ στα playoffs του Champions League
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ