ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στο PAOK TV για τον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει το τρίποντο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τον κρίσιμο αγώνα του Δικεφάλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική της Super League 1 και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει το τρίποντο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

"Ξέρουμε ότι πρέπει να διατηρήσουμε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο στην έδρα του με τους φιλάθλους του, ενθυμούμενοι το πόσο δύσκολα πέρασε ο ΠΑΟΚ πέρυσι από εκεί.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει μια καλή ιδέα παιχνιδιού, αλλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τελευταίο. Να βγάλουμε στο γήπεδο ό,τι κάναμε στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.

Όπως είπα και πριν, είναι ένας αντίπαλος που αρέσκεται να παίζει με την μπάλα, θέλει να την έχει στα πόδια του, τουλάχιστον στα παιχνίδια που είδαμε και αναλύσαμε, έχει μια θετική προσέγγιση στο παιχνίδι του.

Γι' αυτό και καταλαβαίνουμε ειδικά από την στιγμή που παίζουν στην έδρα τους ότι πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι", είπε στην κάμερα του PAOK TV ο Αμπέλ Φερέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ