ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και ότι θα περάσουμε"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα, παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κρασνοντάρ με 2-1 στη Ρωσία, εξέφρασε την πίστη του ότι ο Δικεφάλος θα περάσει στους ομίλους του Champions League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μιλώντας στην COSMOTE TV, εξέφρασε την πίστη του ότι ο Δικεφάλος θα περάσει στους ομίλους του Champions League, παρά την ήττα του Δικεφάλου από την Κρασνοντάρ με 2-1 στη Ρωσία για τα playoffs της διοργάνωσης.

Για τις δύσκολες στιγμές του αγώνα για τον ΠΑΟΚ, είπε: "Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Είχαμε όντως 2 άσχημες στιγμές σε ένα ματς που ήταν ισορροπημένο. Ο αντίπαλος σκόραρε με πέναλτι και με πολύ καλή ατομική ενέργεια από τον μπακ τους στην πλάτη της άμυνάς μας. Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας όμως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και ότι θα περάσουμε".

Για το αν τον στεναχωρεί η βραδιά αυτή, απάντησε: "Όχι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Υποφέραμε και δυσκολευτήκαμε σήμερα. Είδαμε τους αντίπαλους να πηγαίνουν στο ένας εναντίον ενός. Όμως και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας. Στο επόμενο ματς πιστεύουμε πως θα κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό ματς. Δεν μπήκανε τα γκολ που θέλαμε αλλά είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ