ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Οι νικητές ποδοσφαιριστές κάνουν την καλή ομάδα, όχι οι ακριβοί"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Σιντ Τρούιντεν και αναφέρθηκε στις μεταγραφές αλλά και τον Κοεντράο.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-0 της Σιντ Τρούιντεν αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Αμπέλ Φερέιρα ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως η ομάδα του είναι στο σωστό δρόμο.

Ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές και δη τον Κοεντράο λέγοντας πως δεν έχει κάποιο νέο αλλά σημείωσε πως την καλή ομάδα την κάνουν οι νικητές ποδοσφαιριστές και όχι οι ακριβοί.

Ο Φερέιρα δεν ξέχασε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στον Ζίφκο Ζίβκοβιτς που θρηνεί την απώλεια του πατέρα του.

Για τα συμπεράσματά του:
"Είμαστε στον σωστό δρόμο το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν. Πρέπει να παθιαζόμαστε με τις αναχαιτίσεις μας όσο και με τα γκολ. Έχω δυνατούς παίκτες με πνεύμα νικητή και καταλαβαίνω ότι για αυτούς δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια αλλά παιχνίδια που θέλουν να κερδίζουν.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες αλλά θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και εσωτερικά για αυτό λέω ότι θέλουμε 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να εναλλάσσω τους επιθετικούς.

Οι εσωτερικές αλλαγές που κάνω είναι για να μπερδέψω τον αντίπαλο. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα όταν ήρθα ήταν να μιλήσω με όλους τους παίκτες, επίσης τους είπα ότι αν χρειαστεί να θυσιάσω κάποιον παίκτη αναφορικά με τη θέση του θα το κάνω".

Για τις μεταγραφές:
"Δεν έχω κάτι νεότερο για τον Κοεντράο εγώ είμαι εδώ και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που πρέπει να δημιουργήσω. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι θα φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Οι νικητές ποδοσφαιριστές κάνουν την καλή ομάδα όχι οι ακριβοί".

Για τον Ζίβκοβιτς:
"Θέλω να πω συλλυπητήρια από όλη την ομάδα στον Ζίβκοβιτς που έχασε τον πατέρα του"
.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ