ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Οι νέοι παίκτες έχουν δώσει αρκετά πράγματα"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÖÇ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÖÇ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ απέτυχε να περάσει νικηφόρα από το Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα βρήκε θετικά στοιχεία, όπως η παρουσία του Μιχαηλίδη. Το σχόλιο του Πορτογάλου προπονητή μετά το 2-2 με τους Κρητικούς.

Μετά το φινάλε του αγώνα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των playoffs ( 2-2), ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα δήλωσε: "Μπήκαμε καλά, πετύχαμε το γκολ. Ο αντίπαλος πήρε το κέντρο και εμείς δείξαμε νευρικότητα ενώ το γκολ θα έπρεπε να μας απελευθερώσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος κάποιων ποδοσφαιριστών μας έδωσε μια φρεσκάδα για να φτάσουμε στην ισοφάριση.

Το γεγονός πως έμειναν με δέκα παίκτες τους έκανε να κλείσουν τους διαδρόμους και μας οδήγησε στο να παίξουμε από τα πλάγια. Κυνηγήσαμε το γκολ μέχρι τέλους. Δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Για το αν είναι αγωνιστικό ή ψυχολογικό το μεγαλύτερο πρόβλημα:

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Θέλαμε τη νίκη δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε και μπήκαμε για να κερδίσουμε τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν έδωσαν φρέσκα πόδια. Είμαι ικανοποιημένος απ' αυτούς αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό".

Για τους παίκτες που είναι εκτός κι αν περιμένει να επιστρέψουν κάποιοι:

"Σίγουρα θα το θέλαμε αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό το κομμάτι. Το έχω πει πως θέλω να έχω δύο ποδοσφαιριστές ισάξιους για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι ικανοποιημένος με τον Μιχαηλίδη που μπήκε και έδωσε πολλά πράγματα. Για τους τραυματίες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός του να περιμένουμε. Οπότε από τη στιγμή που αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν προβλήματα ο Κρέσπο, ο Πέλκας, ο Βιεϊρίνια εγώ δεν μπορώ να τους περιμένω. Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι νέοι παίκτες έχουν δώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-2: Γκέλα στο Γεντί Κουλέ για τον Δικέφαλο
Super League: Η βαθμολογία των playoffs
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ