ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Ο Βόλος έδειξε προσωπικότητα, δεν κάναμε καλό παιχνίδι"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

O Αμπέλ Φερέιρα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ, παρά τη νίκη, δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, εκθείασε την εικόνα του Βόλου ειδικά στο πρώτο μέρος και σχολίασε πως ίσως οι αλλαγές στην ενδεκάδα έχουν χαλάσει λίγο τη συνοχή της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά κατάφερε να επικρατήσει 1-0 του αξιόμαχου Βόλου για την 21η αγωνιστική της Super League 1, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και τόνισε πως η ομάδα του δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, εκθείασε την εικόνα του Βόλου ειδικά στο πρώτο μέρος και σχολίασε πως ίσως οι αλλαγές στην ενδεκάδα έχουν χαλάσει λίγο τη συνοχή της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Βόλου: "Η αλήθεια είναι πως η τελική αίσθηση που μου μένει, με βάση την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, είναι πως δεν κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κυρίως αυτό συνέβη στο πρώτο μέρος όταν ο Βόλος έδειξε μεγάλη προσωπικότητα και ήρθε εδώ να παίξει το ποδόσφαιρό του. Ήθελα να έχει την μπάλα στα πόδια του και έβαλε πολλούς παίκτες πίσω για να καταφέρει κάτι τέτοιο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε αρκετά πιεστικοί, να κλέψουμε μπάλες και να έχουμε εμείς την κατοχή, με αποτέλεσμα να έχουμε κάποια νευρικότητα και κάποιο άγχος στο παιχνίδι μας. Βέβαια, ο Βόλος, παρότι είχε την κατοχή, δεν δημιούργησε κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία στα καρέ μας. Εμείς, από την πλευρά μας, δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ είχαμε και τη φάση του πέναλτι. Θεωρώ, πάντως, πως είχαμε τις κυριότερες φάσεις για σκοράρουμε. Η ομάδα κέρδισε κι αυτό είναι που κρατάμε".

Για τις πολλές αλλαγές στα δίδυμα τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στον παίκτη πίσω από τον φορ: "Δεν θα έλεγα πως ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο. Για παράδειγμα, όταν η ομάδα έπαιζε έναν αγώνα την εβδομάδα δεν υπήρχαν τόσες πολλές αλλαγές επειδή οι παίκτες ήταν φρέσκοι. Πλέον, όταν υπάρχουν τραυματίες, τιμωρίες, σίγουρα πρέπει να γίνονται και κάποιες αλλαγές. Θέλουμε να βάλουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι για να αποδείξουν τι αξίζουν. Ίσως οι πολλές αλλαγές έχουν χαλάσει λίγο τη συνοχή της ομάδας. Παρ' όλα αυτά, έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Για παράδειγμα, σήμερα στο 70-75 ο Σβιντέρσκι έδειξε λίγο κουρασμένος και βάλαμε στη θέση του έναν ποδοσφαιριστή (σ.σ. Λάμπρου) για να βοηθήσει".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Βόλος 1-0: Στην κορυφή χωρίς να ενθουσιάσει ο Δικέφαλος
Πόρισμα της ΕΕΑ για υποβιβασμό ΠΑΟΚ - Ξάνθης!
Αυγενάκης: "Υποβιβασμός μόνο με απόλυτη τεκμηρίωση"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ