Φερέιρα: "Να είμαστε ομάδα με ένταση, δυναμική και ταχύτητα"

Ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε το στίγμα της μάχης του ΠΑΟΚ με τη Λαμία και αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που θέλει να δει από τους παίκτες του, προκειμένου να φτάσουν στους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, με δηλώσεις του έδωσε το στίγμα της μάχης του Δικεφάλου με τη Λαμία στην Τούμπα (18:00) και αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που θέλει να δει από τους παίκτες του, προκειμένου να φτάσουν στους τρεις βαθμούς.

"Είμαστε έτοιμοι γι' αυτόν τον τύπο παιχνιδιού. Ήδη δείξαμε στους παίκτες την ομάδα της Λαμίας, που πιθανότατα θα παίξει με πεντάδα πίσω. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει αρκετά κάθετα, με πιο άμεσο παιχνίδι με μεγάλες μπαλιές και κυνήγι της δεύτερης μπαλιάς για μια σέντρα"

Εμείς πάνω από όλα πρέπει να είμαστε δυναμικοί, να ελέγξουμε το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια μας, ψάχνοντας γρήγορες συνεργασίας όταν βρούμε χώρο και χρόνο, γιατί αν είμαστε αργοί στην κυκλοφορία μας, θα συναντήσουμε δυσκολίες. Οπότε πρέπει να έχουμε υπομονή, αλλά και δυναμική με την μπάλα και να ψάξουμε τους αυτοματισμούς μας.

Να είμαστε μια ομάδα με ένταση, με δυναμική και ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας κι όταν είμαστε στο τελευταίο 1/3 πρέπει να τελειώσουμε τις φάσεις, είτε με σουτ, είτε με σέντρες, είτε με συνδυασμούς βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλό μας, έχοντας πάντα προσοχή στην αμυντική μας μετάβαση και αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.