ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Με το γρήγορο γκολ 'σκοτώσαμε' την αυτοπεποίθηση του αντιπάλου"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ και στάθηκε στη διαφορά με τον αγώνα πρωταθλήματος.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού ήρθε γιατί όπως τόνισε ο Αμπέλ Φερέιρα η ομάδα του ήταν αποτελεσματική σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του και με το οποίο "σκότωσε" την αυτοπεποίθηση του αντιπάλου.

Για την ήττα στο πρωτάθλημα και τι άλλαξε:
«Νομίζω καθαρά όσον αφορά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, η διαφορά είναι η αποτελεσματικότητα που δείξαμε στη πρώτη, μεγάλη φάση που είχαμε. Τότε, σε μία ίσως μεγαλύτερη φάση δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ενώ σήμερα το κάναμε».

Και πρόσθεσε:
«Εδώ στην Ελλάδα, οι ποδοσφαιριστές μου είναι η οικογένεια μου όπως έχω ξαναπεί. Μέχρι τώρα, έχουμε κάνει όλοι μαζί μία καλή δουλειά, με πολλές δυσκολίες όπως είναι φυσικό. Αυτή η προημιτελική φάση, θα μπορούσε να είχε τελειώσει στην έδρα μας, στις ευκαιρίες που είχαμε εκεί. Αυτό δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Σήμερα προσπαθήσαμε να έχουμε μία παρόμοια εμφάνιση με το πρώτο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο, παρόλο που δεν ελέγχεις το αποτέλεσμα, ελέγχεις την απόδοσή σου και τα πράγματα που μπορείς να κάνεις καλά.

Είπα χθες στους παίκτες μου, ότι αν παίξουμε στο σημερινό παιχνίδι και σκοράρουμε πρώτοι, τότε θα σκοτώσουμε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία του αντιπάλου. Αν δεχόμασταν γκολ, ο αντίπαλος θα πίστευε πολύ σε αυτό. Ξέραμε ότι θα υποφέραμε λίγο, θα είχαμε πιο κοντά τις γραμμές μας και ο αντίπαλος θα έπρεπε να ρισκάρει. Οι παίκτες μου, ήξεραν καλά τι έπρεπε να κάνουν, μπήκαν πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, κάναμε αυτό που έπρεπε στην πρώτη φάση που είχαμε και εκεί τελείωσαν όλα. Πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια για όσα έκαναν σε αυτή τη προημιτελική φάση και πραγματικά έδειξαν χαρακτήρα».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ