ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Μας έλειπε αυτή η νίκη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την ΑΕΚ και ο προπονητής των γηπεδούχων, Αμπέλ Φερέιρα, παραδέχθηκε ότι η πρώτη του νίκη σε ελληνικό ντέρμπι ήταν κάτι που του έλειπε πολύ.

Σε ένα ντέρμπι με ελάχιστες καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέ Βιεϊρίνια που ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 57ο λεπτό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πανηγύρισε την πρώτη του νίκησε σε ντέρμπι μετά από πέντε απόπειρες και παραδέχθηκε ότι αυτό το τρίποντο ήταν κάτι που του έλειπε πολύ.

"Συνήθως οι επιθέσεις σου δίνουν παιχνίδια αλλά η άμυνα δίνει πρωταθλήματα. Πράγματι είναι ένα ντέρμπι που μας έλειπε. Προσπαθήσαμε όμως σε όλα τα ντέρμπι που δώσαμε. Στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε. Ξέραμε ότι ο δρόμος που ακολουθήσαμε ήταν σωστός. Κάναμε ένα πολύ σταθερό παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ.

Η ομάδα έκανε μία ώριμη εμφάνιση. Ήταν μία δίκαιη νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μισοί από τους ποδοσφαιριστες όπως κι εγώ είναι η πρώτη μας χρονιά που ζούμε τέτοια ντέρμπι όπως αυτά με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη. Είναι παιχνίδια όμως που μας κάνουνε να μαθαίνουμε πράγματα", υποστήριξε ο Αμπέλ Φερέιρα στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς στο PAOK TV.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ