ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, μας έλειψε η αποτελεσματικότητα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με 2-0, ενώ τόνισε πως το "τριφύλλι" ήταν καλύτερο.

Ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με 2-0 στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Super League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αμπέλ Φερέιρα δήλωσε στην κάμερα της NOVA πως:

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Όποιος ήρθε εδώ είδε ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως θεωρώ πως η ομάδα μου μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως δυσκολεύτηκε λίγο στην ανάπτυξη. Εμείς όμως είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες πρώτοι. Σε ένα ντέρμπι δεν μπορείς να κάνεις αρκετές ευκαιρίες. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Αν δούμε πως ο αντίπαλος μας δημιούργησε τις δικές του φάσεις θα πρέπει και εμείς να αντιδράμε καλύτερα σε τέτοιες καταστάσεις.

Από την άλλη θα πρέπει να πούμε πως ο αντίπαλος φέρθηκε καλά στο να μπλοκάρει το αριστερό μας στόπερ, τον Βαρέλα, του δυσκόλεψε την κυκλοφορία και δυσκολευτήκαμε σε αυτό το κομμάτι στην κυκλοφορία από πίσω. Ο αντίπαλος μας ήταν αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του, ενώ εμείς ακόμα και στην τελευταία ευκαιρία που είχαμε με τον Μίσιτς δεν την κάναμε γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος και πρέπει να το παραδεχτούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ