ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Ισορροπημένο το ντέρμπι"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (23/2, 19:30), ο Αμπέλ Φερέιρα δήλωσε πως "θέλουμε να πανηγυρίσουμε μια νίκη που θα έρθει με καλό ποδόσφαιρο".

Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του PAOK TV για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (23/2, 19:30), ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε ότι περιμένει ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες στο οποίο πάντως η ομάδα του θέλει να κερδίσει παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

"Πράγματι αυτή την εβδομάδα είχαμε επαρκή χρόνο να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το ματς, το πλάνο έχει ήδη καθοριστεί και οι παίκτες ξέρουν τι θέλουμε να κάνουμε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Περιμένω ένα ματς ισορροπημένο που όλες οι λεπτομέρειες θα παίξουν τον ρόλο τους, μιας και όλοι ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα δικά μας και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη. Η δική μας θέληση, πίστη και επιθυμία είναι στο τέλος του παιχνιδιού να πανηγυρίσουμε μια νίκη που θα έρθει με καλό ποδόσφαιρο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ