ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Ήλθαμε εδώ με το μαχαίρι στα δόντια"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στη σημασία που είχε για τον ΠΑΟΚ η νίκη επί του Ολυμπιακού και τόνισε πως τον ίδιο και τους παίκτες του δεν τους αγγίζει η κακοπροαίρετη κριτική.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν περήφανος και χαρούμενος μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" μια νίκη που έβαλε τέλος στο αήττητο των κόκκινων μετά από 43 παιχνίδια. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της "NOVA":

"Παλεύαμε για τον τίτλο όταν έσκασε η βόμβα με την αφαίρεση των βαθμών. Συνέβη κάτι σημαντικό, παρά το γεγονός ότι έγινε κάτι που αφορά εξωαγωνιστικούς παράγοντας. Ήταν η αφαίρεση των επτά βαθμών. Μας επηρέασε όλους. Ήρθαμε εδώ και παίξαμε με προσωπικότητα. Όλοι κατανοούν τις δυσκολίες που περάσαμε. Παρά το γεγονός ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, όλοι ήλθαν εδώ με το μαχαίρι στα δόντια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. O προπονητής έχει ποιότητα, οι παίκτες έχουν ποιότητα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Ο Βαρέλα παρά το γεγονός ότι παίζει ως δεξιός, τη χρονιά παίζει ως αριστερός. Η νίκη είναι πολύ σημαντική. Ανατροπές έγιναν και στο χώρο του κέντρου. Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους γι' αυτό που μπορούμε να κατακτήσουμε".

Δεν μας επηρεάζουν οι κακοπροαίρετες κριτικές. Πιστεύουμε στη δουλειά μας, στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να κρατάμε τα καλά. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ο Μιχαηλίδης, ο Τζόλης. Έχουν συμπεριφορά που καλύπτουν τον προπονητή.

"Θα επικεντρωθούμε στην αποκατάσταση απέναντι στον επόμενο αντίπαλο. Ποτέ δεν θα μπορέσει να μας επιστραφεί εκείνο που μας πήραν αυτή την ημέρα. Δεν μιλάμε για τους επτά βαθμούς, αυτοί επιστράφηκαν. Μιλάμε για όλη την αρνητική ενέργεια που δημιουργήθηκε στο κλαμπ. Δεν μπορεί να μας επιστραφεί αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ