ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ήρθε προετοιμασμένος ο Ατρόμητος"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο υπογράμμισε ότι πρέπει να τονίσει κάποια πράγματα στους παίκτες του, όταν βλέπει πως αυτά δεν γίνονται.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Αμπέλ Φερείρα μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε στη NOVA ότι αντιμετώπισε μία προετοιμασμένη ομάδα, ενώ τόνισε ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα:

Για τον εκνευρισμό του στο τέλος του ματς: "'Εχει να κάνει με άλλα πράγματα. Πρέπει να γινόμαστε απαιτητικοί με αυτά που ζητάμε. Όταν βλέπω πράγματα που δεν γίνονται όπως πρέπει, πρέπει να το πω".

Για το παιχνίδι: "Πολλές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ειχαμε 16 τελειώματα, ο αντίπαλος 6, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-1. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Δεν νομίζω ότι δεν κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε διασπάσει την άμυνα του Ατρομήτου περισσότερες φορές και να μην δεχθούμε το γκολ που δεχθήκαμε. Ο αντίπαλος ήρθε προετοιμασμένος. Έτσι, είναι όμως το ποδόσφαιρο".

Για την φετινή σεζόν και τη μετάβαση από αγώνες Ευρώπης σε πρωταθλήματος: "Ξέρουμε αυτή θα είναι η πραγματικότητα για φέτος. Πρέπει να συνηθίσουμε την μετάβαση από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Θα συναντήσουμε τέτοιου τύπου ομάδες, που θα βγάζουν κόντρα επίθεση για να γίνουν επικίνδυνες. Προσπαθήσαμε από τον άξονα, αλλά ο αντίπαλος είχε πολλούς παίκτες στην πίσω γραμμή της μπάλας και δεν ήταν εύκολο. Ωστόσο, δυστυχώς δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί σήμερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ