ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Ένα λάθος ξεκάθαρα εις βάρος μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά και στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, όπου θεωρεί πως έχει γίνει λάθος εις βάρος της ομάδας του. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου και δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε τα τρία προηγούμενα χρόνια. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στην κάμερα της COSMOTE ΤV και στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του, αλλά και στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, όπου θεωρεί πως έχει γίνει λάθος εις βάρος της ομάδας του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί στο πρώτο μέρος ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, πετύχαμε αυτό που θέλαμε, όπου μπλοκάραμε επιθετικά τον Ολυμπιακό και είχαμε δυο καλές ευκαιρίες. Το ξέραμε ότι αυτός που θα σκόραρε πρώτος, θα είχε και το πλεονέκτημα να περάσει και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί.

Στο 2ο μέρος, συνεχίσαμε στην ίδια λογική, ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και προσπάθησε στο παιχνίδι με σέντρες να γίνει επικίνδυνος, το κατάφερε μια φορά και πέρασε μπροστά στο σκορ, είχαμε καλή αντίδραση μετά, ρισκάραμε, είχαμε μια ξεκάθαρη φάση με τον Βαρέλα για το 1-1 που θα μπορούσε να μας είχε βάλει μπροστά στη κούρσα της πρόκρισης. Είναι λογικό όταν ρισκάρεις, τότε θα δεχθείς αντεπιθέσεις, σε μια από αυτές πέτυχε ο αντίπαλος το 2-0, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να σκοράρουμε για να μπούμε πάλι στο κόλπο της πρόκρισης".

Αν έπρεπε να το χαρακτηρίσουμε το παιχνίδι με μια λέξη αυτή θα ήταν η αποτελεσματικότητα και μετά ένα λάθος που δεν ήταν δικό μας φταίξιμο. Πάντα είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι ένα λάθος σε αυτόν που πρέπει και ζητάω συγγνώμη, αν θεωρεί ότι κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, τότε να το κάνει, αλλά είναι ένα λάθος ξεκάθαρα εις βάρος μας, γι’αυτό πάντα λέμε στους παίκτες, πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους παράγοντες που ελέγχουμε, αλλά για τα σφάλματα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Δείτε σε video τις δηλώσεις:

Θυμηθείτε τη φάση του 2-0:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος εποχής και απαρχή μιας άλλης στον ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ πριν από το 2-0
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-0: Πρόκριση με το μυαλό του και το σπαθί του
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ