ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Δεν υπάρχει χρόνος να επηρεαζόμαστε ή να χαιρόμαστε"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Fereira, PAOK, 2020-21, eurokinissi EUROKINISSI

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, με το τέλος της αναμέτρησης με το Βόλο τόνισε πως παρά τις πολλές αλλαγές η ομάδα του προσπάθησε να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει αλλά βρήκε μπροστά της μια σκληροτράχυλη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ γκέλαρε και στο Βόλο με τον Άμπελ Φερέιρα να λέει αμέσως μετά την αναμέτρηση πως η ομάδα του προσπάθησε να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει παρά τις αλλαγές που έγιναν και στάθηκε στο σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως θα πρέπει να μάθουν οι παίκτες του να παίζουν άνα τρεις μέρες και τόνισε πως δεν υπάρχει χρόνος να επηρεάζονται από ένα κακό αποτέλεσμα ή να χαίρονται με μια επιτυχία.

"Η αλήθεια είναι πως προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας παρ' όλες τις αλλαγές, σε ένα δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που έκανε τα πάντα για να κρατήσει το "0", με πολλά φάουλ για να σταματήσει το ρυθμό. Εμείς προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με πολλούς τρόπους, δεν μας βγήκε.

Παρόλο που είχαμε πολλές αλλαγές δεν θέλω να σταθώ σε αυτό γιατί όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν ποιότητα και παίζουν στον ΠΑΟΚ, όπως είπα ήταν ένα δύσκολο σε ένα τέτοιο γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα με έναν προπονητή που τους έλεγε να κάνουν φάουλ για να σταματήσουν το ρυθμό, θα συναντήσουμε πολλές τέτοιες ομάδες, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου δεν προσπάθησαν, είχαμε ένα γήπεδο και έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν έκαναν ότι μπορούσαν. Από την άλλη δεν μπορώ να λέω ότι εμπιστεύομαι όλους τους ποδοσφαιριστές και μετά να μην τους βάζω να παίζουν. Όταν υπάρχουν πολλά παιχνίδια και τέτοιες συνθήκες, πρέπει να παίρνουν χρόνο.

Είμαι προπονητής αρκετά χρόνια, έχουμε πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις, αλλά έχουμε και νέους ποδοσφαιριστές που πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει χρόνος να χαιρόμαστε και να μένουμε πολύ σε μια επιτυχία ή αντίστοιχα να επηρεαζόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ