ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Δεν θεωρώ ότι άξιζε τη νίκη η Κρασνοντάρ"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Fereira, PAOK, 2020-21 (eurokinissi) EUROKINISSI

Για λεπτομέρειες που την Τρίτη ήταν υπέρ της Κρασνοντάρ και οι οποίες ελπίζει ότι θα βοηθήσουν την ομάδα του στο δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα έκανε λόγο ο Αμπέλ Φερέιρα με δηλώσεις του στο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1 από την Κρασνοντάρ μίλησε στοPAOKTVγια τον αγώνα με τους Ρώσους, στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του και τις λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα και τόνισε πως η πρόκριση είναι ακόμη ανοικτή.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Δικεφάλου:

"Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Θα θέλαμε να έχουμε ένα θετικότερο αποτέλεσμα, ωστόσο η φάση παραμένει ανοικτή. Είδαμε ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο στο οποίο και οι δύο ομάδες, είχαν τις ευκαιρίες τους. H αντίπαλη ομάδα, σκόραρε με πέναλτι και με μία ατομική ενέργεια του δεξιού μπακ, που βρήκε στην πλάτη της δικής μας άμυνας το συμπαίκτη του. Εμείς είχαμε το χαμένο πέναλτι, είχαμε το δοκάρι, οπότε δημιουργήσαμε τις δικές μας, ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. Δεν το πήραμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι μας, σε γενικές γραμμές, ήταν καλό. Σίγουρα υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να διορθώσουμε για τη ρεβάνς. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τώρα ευνόησαν τον αντίπαλο μας, εμείς πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ούτως ώστε αυτές οι λεπτομέρειες να είναι υπέρ μας στο παιχνίδι της Τούμπας".

Ποιες είναι αυτές οι λεπτομέρειες:

"Λεπτομέρειες χωρίς να είναι κάποιου είδους κριτική, θα πρέπει μέσα στη μεγάλη περιοχή να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί στα μαρκαρίσματα τα οποία κάνουμε, δεν πρέπει να πέφτουμε εύκολα μέσα στην περιοχή τη δική μας μιας και ξέρουμε πως ο αντίπαλος έχει μεγάλη ποιότητα ατομική και σίγουρα είναι επικίνδυνος όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του. Και εμείς είχαμε τη φάση του πέναλτι θα μπορούσε να είχε μπει, σήμερα δεν συνέβη αυτό, τις περισσότερες φορές μπαίνει. Ωστόσο η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Κάτι τέτοιου είδους λεπτομέρειες κρίνουν ένα παιχνίδι. Δεν θεωρώ πως ο αντίπαλος έκανε κάτι παραπάνω από εμάς για να αξίζει περισσότερο τη νίκη από εμάς ωστόσο το τελικό σκορ είναι 2-1 και έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ