ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Δεν τελείωσε τίποτα, δεν ψάχνω δικαιολογίες"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα (0-2) από την ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε ότι η μάχη για τη δεύτερη θέση θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Ξεκάθαρισε ότι δεν ψάχνει δικαιολογίες και ότι θα υπερασπίζεται μέχρι θανάτου τους παίκτες.

H ΑΕΚ πέρασε με το διπλό (0-2) από την Τούμπα χάρη στα γκολ των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (42') και Μάρκο Λιβάγια (81') και απέκτησε προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του.

Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε, ωστόσο, στο PAOK TV ότι η μάχη για τη δεύτερη θέση θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Ξεκαθάρισε ότι δεν ψάχνει δικαιολογίες, καθώς και ότι θα υπερασπίζεται μέχρι θανάτου τους παίκτες.

"Ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς, δώσαμε αρκετά φάουλ και ήταν φυσιολογικό να συμβεί αυτό που συνέβη. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ, ακόμη και δεύτερο. Όχι μόνο δεν καταφέραμε, αλλά δεχθήκαμε κι ακόμη ένα γκολ από πέναλτι.

Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά θα συνεχίσουμε τη μάχη. Αν και είχαμε την ευκαιρία να πάμε στο +6, τώρα είμαστε στο 0 και μείον στην ισοβαθμία. Τίποτα, ωστόσο, δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε μέχρι τέλους.

Με γνωρίζετε αρκετά καλά, εδώ έξω τους ποδοσφαιριστές μου θα τους υπερασπιστώ μέχρι τέλους. Στα αποδυτήρια θα μιλήσουμε και θ' αναλύσουμε τι έπρεπε να έχουμε κάνει καλύτερα. Υπάρχει αρνητική ενέργεια.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε με θετική σκέψη. Όταν μιλάω για αρνητική ενέργεια, μιλάω για όλη τη σεζόν. Η φετινή σεζόν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Έχουμε χάσει επτά βαθμούς, πάνω σε αυτό το κομμάτι αναφέρομαι. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Μου άρεσε πολύ η εικόνα του δευτέρου μέρους.

Δεν υπάρχει σχέση με το πώς μπήκε η ομάδα σήμερα με το πώς μπήκε πριν από τρεις ημέρες. Σήμερα παίζαμε με μία επαφή, ενώ θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Το διορθώσαμε στη συνέχεια. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Το καλεντάρι το ξέρουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μια καλή αποκατάσταση στο προπονητικό και ψυχολογικό κομμάτι. Μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο ματς.

Θα ήταν ευχής έργον να έχουμε μαζί μας τους απόντες, αλλά πρέπει να δούμε ποιους έχουμε διαθέσιμους. Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Μπορεί να μην έχουμε δυο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση, αλλά δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διπλό δεύτερης θέσης για την Ένωση
Η βαθμολογία των playoffs
Το VAR διόρθωσε το λάθος του Ιταλού ρέφερι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ