ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο αγώνας έγινε σήμερα"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε ιδιαίτερα στην καταπόνηση των παικτών του, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς να έχουν περάσει 72 ώρες από τον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ στη Λάρισα στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του αγωνίστηκαν μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα σε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια.

"Είμαι ήρεμος αφού τελείωσε το παιχνίδι και δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό. Δεν έχουν περάσει ούτε 72 ώρες από το τελευταίο παιχνίδι όπως θα έπρεπε και αυτό μας ανησυχούσε. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι όπως και κάναμε. Είχαμε και ένα δεύτερο πολύ ωραίο γκολ που σημαίνει ότι έχουμε τους παίκτες για να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Από εκεί και μετά η ΑΕΛ πίεσε όπως ήταν λογικό και αυτό το ξέραμε, αλλά το αντιμετωπίσαμε".

Για τη σημασία της νίκης: "Θεωρώ ότι είναι σημαντική η νίκη μας. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν θάρρος και πάθος για τη νίκη και έτσι φτάσαμε σε αυτή, σε μία έδρα που ακόμα και πέρσι η ομάδα δεν κέρδισε. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί ο αγώνας έγινε σήμερα και όχι αύριο, μιας και εμείς και η ΑΕΛ δεν είχε ευρωπαϊκό αγώνα μέσα στην εβδομάδα. Πήραμε τη νίκη και το σημαντικότερο είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς παίκτης μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-2: "Διπρόσωπος" αλλά νικητής ο Δικέφαλος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ