ΠΑΟΚ

Φέλερ: "Ζήλευα τον Μπερμπάτοφ"

Φέλερ: "Ζήλευα τον Μπερμπάτοφ"
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Εγκωμιαστικά σχόλια του Ρούντι Φέλερ για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε βουλγαρικό κανάλι. Πότε συνεργάστηκαν και πως χαρακτήρισε τον σταρ του ΠΑΟΚ.

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Ρούντι Φέλερ, παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της βουλγαρικής τηλεόρασης την Κυριακή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φέλερ ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2005, όταν ο Μπερμπάτοφ πραγματοποιούσε την τελευταία του σεζόν στην γερμανική ομάδα, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο παίρνοντας μεταγραφή για την Τότεναμ.

"Ο Μπερμπάτοφ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχαμε στη Λεβερκούζεν" είπε στο πρώτο του σχόλιο για τον επιθετικό του Δικεφάλου και συνέχισε λέγοντας: " Ξεκίνησε σκληρά, ακόμη κι αν υπήρχαν στιγμές πουαναρωτιόμασταναν κάναμε την καλύτερη επιλογή.Οκλειστόςχαρακτήραςτουδενβοηθούσε. Από την άλλη πλευρά δεν ήταν έτοιμος για την Bundesliga. Είχε εξαιρετική τεχνική, λαμπρός ποδοσφαιριστής. Ακόμη, πρέπει να ομολογήσω ότι ζήλευα την ευκολία με την οποία έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά δεν είχε φυσική κατάσταση. Τα πάντα όμως τακτοποιήθηκαν και ήμασταν στην ευχάριστη θέση να αποτελεί μέλος της Μπάγερ. Εκείνος προτίμησε την Αγγλία και την Τότεναμ. Απολύτως φυσιολογικό. Ο Μπερμπάτοφ είναι απλά ένας σούπερ παίκτης."

Ακόμη αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που είχε ο Μπέρμπα για να κερδίσει θέση βασικού στην Λεβερκούζεν:

"Όταν προσέλκυσε το ενδιαφέρον μας, ήταν πολύ νέος, όπως ανέφερα. Είχαμε έναν εξαιρετικό επιθετικό, τον Ulf Kirsten, και στην αρχή έπρεπε να παλέψει μαζί του για μία θέση στη βασική ενδεκάδα. Στη συνέχεια, ο Ντιμίταρ κέρδισε το δικαίωμα να ηγηθεί της επίθεσης της Λεβερκούζεν και ήταν ο απόλυτος αριθμός για μία θέση στο κέντρο της επίθεσης. Φανταστικός ποδοσφαιριστής!"δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέλερ.

Τέλος, ρωτήθηκε σχετικά με έναν άλλο Βούλγαρο νεαρό παίκτη που απέτυχε να αγωνιστεί στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και απάντησε: " Ακριβώς επειδή ο Μπερμπάτοφ ήταν πολύ καλύτερος…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ