ΠΑΟΚ

"Φάρμακο" για τους τραυματισμούς

"Φάρμακο" για τους τραυματισμούς
Αρτίκο

Στον ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες αποφάσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των πολλών μυικών τραυματισμών. Στα 7000 εισιτήρια η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εχουν ανοίξει μία μεγάλη εσωτερική συζήτηση για το τι ακριβώς φταίει και η ομάδα αντιμετωπίζει φέτος ένα σοβαρό πρόβλημα με τους τραυματισμούς και ειδικά με τις θλάσεις. Ήδη, έχουν βγει συγκεκριμένα πορίσματα που οδηγούν και σε συκεκριμένες αποφάσεις.

Κάτω από αυτή τη λογική και μετά από εισήγηση του επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Γιάννη Ράλλη και του γυμναστή Πάολο Αρτίκο, η ΠΑΕ αγόρασε εξοπλισμό με στόχο τη βελτίωση των υποδομών των γυμναστηρίων της και της προπόνησης πάνω δύναμης με τη μέθοδο της ισοκίνησης. Ειδικότερα, αποκτήθηκαν μηχανήματα: Leg Curl & Versapulley (δείτε τη σχετική φωτογραφία κάτω-κάτω).

Σε σεμινάριο στην Ιταλία δύο γυμναστές

"Φάρμακο" για τους τραυματισμούς

Εξάλλου, ο δεύτερος γυμναστής της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Δανιηλίδης και ο γυμναστής των τμημάτων υποδομής, Βασίλης Καναράς, παρακολούθησαν στην πόλη της Φλωρεντίας διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με θέμα την «Πρόληψη τραυματισμών σε σχέση με τη στάση του σώματος» με ομιλητή τον λέκτορα του πανεπιστημίου της Πάρμα, κ.Κανάλι. Οι δύο γυμναστές επισκέφθηκαν επίσης, το γνωστό ιατρικό κέντρο Isokinetic στην πόλη της Μπολόνια όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από τον Έλληνα αθλίατρο κ. Τσαπράλη που τους παρείχε και εξειδικευμένη ενημέρωση.

"Εφυγαν" 7.000 εισιτήρια

Τέλος, συνεχίστηκε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Συνολικά έχουν διατεθεί περίπου 7000 εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αύριο από τα εκδοτήρια θα πωλούνται μόνο εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας και η διάθεση για το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" θα αρχίσει και πάλι από τη Δευτέρα.

"Φάρμακο" για τους τραυματισμούς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ