ΠΑΟΚ

Fans' Man of the Match o Ροντρίγκες

Fans' Man of the Match o Ροντρίγκες
Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναδείχθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέλεξαν τον Γκάρι Ροντρίγκες για την ανάδειξη του MPV στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι, όπου με δικό του γκολ ο Δικέφαλος πήρε μια σπουδαία νίκη. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

"Είναι από τα βράδια που ο Δικέφαλος απέδειξε πόσο βαριά είναι η φανέλα του. Σε ένα παιχνίδι, όπου βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, κόντρα σε μία σπουδαία αντίπαλο, η οποία μόνο αδιάφορη δεν ήταν, κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του επί ιταλικού εδάφους και να ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην φάση των 32 του Europa League.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την Φιορεντίνα ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες . Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο μοιραίος του Δικεφάλου για την χαμένη ευκαιρία του 52′, αλλά φρόντισε στις καθυστερήσεις να γίνει ο… ωραίος, με ένα προσωπικό γκολ που χάρισε στην ομάδα ένα ιστορικό τρίποντο.

Ο Ροντρίγκες πέρα από το buzzer beater, ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Δικεφάλου σε όλο το παιχνίδι. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα συμμετέχοντας και στο αμυντικό κομμάτι, είχε ένα δοκάρι στα πρώτα λεπτά, ενώ ήταν και ο δημιουργός του τέρματος του Τζάλμα Κάμπος , αποτελώντας συνεχή απειλή για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα.

Η ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ροντρίγκες να συγκεντρώνει το 76,22% των ψήφων του κοινού και να κατακτά έναν ακόμα ατομικό τίτλο, σε ένα παιχνίδι που κανένας παίκτης του Δικεφάλου δεν υστέρησε, γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στον νικητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΓΚΟΛΑΡΑ του Ροντρίγκες!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ