ΠΑΟΚ

Έχει… ρεύμα το PAOK TV

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στις 7.500 έφτασαν τα ετήσια πακέτα συνδρομών για τις μεταδόσεις των αγώνων του ΠΑΟΚ. Εξαιρετικά περιορισμένος ο αριθμός των εισιτήριων για το ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή (22/9, 18.30).

Μέχρι τώρα έχουν διατεθεί περισσότερα από 7.500 συνδρομές για τις υπόλοιπες μεταδόσεις του ΠΑΟΚ μέσα από το κανάλι της ομάδας στο διαδίκτυο, ενώ άλλοι 3.500 συνδρομητές έχουν εξασφαλίσει την πρόβαση για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

Οι παραπάνω αριθμοί φανερώνουν ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους φιλάθλους του Δικέφαλου ενώ και ο αριθμός των επαγγελματιών που θέλουν να αποκτήσουν το δικαίωμα να προβάλουν στα καταστήματα τους τους αγώνες του ΠΑΟΚ αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς.

Άλλωστε σε αυτούς ο ΠΑΟΚ δίνει το δικαίωμα να διαφημιστούν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ όπου δημιουργείται ένας χάρτης με τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα εστίασης ανά την Ελλάδα όπου οι φίλοι του Δικέφαλου μπορούν να βλέπουν τους αγώνες της ομάδας τους.

ΛΙΓΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Από το πρωί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προμηθεύονται εισιτήρια μέσω του διαδικτύου για την αναμέτρηση της Κυριακής. Μπορεί για την ώρα να μην έχει ανακοινωθεί sold out, αλλά είναι εξαιρετικά περιορισμένος ο αριθμός των εισιτήριων που έχουν μείνει χωρίς κάτοχο. Όλα δείχνουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να εξαντληθούν και αυτά και πως η Τούμπα θα είναι γεμάτη στον αγώνα της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Μπήκε και ο Καντουρί
ΠΑΟΚ: Συνεχίζει το παιδομάζωμα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ