ΠΑΟΚ

Έβαλαν μπρος το σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ιβάν Σαββίδης, Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Άρχισαν οι συσκέψεις μεταξύ Σαββίδη - Μίχελ - Λουτσέσκου για μεταγραφές και δανεικούς. Τι γίνεται με το νέο συμβόλαιο του Ρουμάνου κόουτς. Επιστρέφει ο Γιαννούλης, τελειώνει ο Αζεβέδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στην Θεσσαλονίκη μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με τον Λούμπος Μίχελ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου.

Μία πολύωρη σύσκεψη έγινε το μεσημέρι, όπου αναλύθηκαν τα δεδομένα στο ρόστερ της ομάδας και ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε μία πλήρη εικόνα για όλα τα ζητήματα.

Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα που προκύπτουν;

  • Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να στηριχθούν σε πολύ σημαντικό βαθμό στην εφετινή ομάδα και να κινηθούν για συγκεκριμένες προσθήκες που θα ανεβάσουν την ποιότητά της. Ήδη έχουν μπει σε συζητήσεις για συγκεκριμένους παίκτες και θέσεις χωρίς να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες ακόμη (υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις που ήδη «παίζουν» στο ρεπορτάζ όπως ο Χατσερίντι, ο Κ. Παπαδόπουλος, ο Κόντε, ο Πούκι και ο Ζίβκοβιτς).
  • Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελούν οι δανεικοί παίκτες. Πολύ πιθανή πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Γιαννούλη (κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε συζητήσεις για να κρατήσει τον Αζεβέδο που είχε συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Ζενίτ εμφανίζονται διατεθειμένοι να συζητήσουν για πώληση του Μακ με ποσό μειωμένο περισσότερο και από 50% σε σχέση με το buy-out των 4 εκατ. που υπάρχει στη συμφωνία δανεισμού με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση από πλευράς Δικεφάλου.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται και το θέμα των υπογραφών του νέου συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η συμφωνία του Ρουμάνου κόουτς με τον Σαββίδη είναι δεδομένη και το πιθανότερο είναι να αφορά σε συμβόλαιο 2+1 ετών.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίκτης της χρονιάς στον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα
Στους ομίλους μέσω... Τουρκίας και Τσεχίας ο ΠΑΟΚ
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο πρώτος που θα έχει αγωνιστεί στο Big-4
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ