ΠΑΟΚ

Έτσι θα προσπαθήσει να αθωώσει τον Μάτος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ποια θα είναι η επιχειρηματολογία του ΠΑΟΚ στην απολογία του Μάτος στην πειθαρχική επιτροπή. Γιατί στην Τούμπα θεωρούν ότι η περίπτωση του Βραζιλιάνου δεν είναι παρόμοια με του Πατίτο και του Σεμπά. Ενδεχόμενο αναβολής στην εκδίκαση.

Γεμάτη είναι η σημερινή μέρα για το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, καθώς στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα εξεταστούν η υπόθεση των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου, η κλήση σε απολογία του Λούμπος Μίχελ, αλλά και η υπόθεση του Λέο Μάτος μετά την άσκηση δίωξης από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για το χτύπημα στον Μπεργκ στη ρεβάνς των ημιτελικών ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής λόγω της απεργίας των δικηγόρων, αν όμως γίνουν οι εκδικάσεις οι νομικοί του συλλόγου είναι έτοιμοι να αναπτύξουν τις θέσεις τους.

Τα επιχειρήματα του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου τα έχουμε αναλύσει από την περασμένη εβδομάδα και συνοψίζονται στο ότι τα επεισόδια έγιναν πριν την άφιξη των αποστολών των ομάδων στο Πανθεσσαλικό.

Τι γίνεται, όμως, με την υπόθεση Μάτος; Από πλευράς ΠΑΟΚ το επιχείρημα είναι ένα και συγκεκριμένο. Δεν αμφισβητούν το τι έγινε στη φάση, όμως τονίζουν ότι αυτή δεν διέλαθε της προσοχής, όχι μόνο του διαιτητή Κύζα, αλλά και του πρώτου βοηθού Κούλα Χασάν, καθώς και του πρώτου επιπρόσθετου, Καλογερόπουλου, καθώς συνέβη σε χώρο που τον έλεγχαν και οι τρεις. Με απλά λόγια ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι οι διαιτητές είδαν τη φάση, την έκριναν όπως την έκριναν και κακώς έγινε χρήση βίντεο για να κληθεί σε απολογία.

Είναι αυτή η διαφορά σε σχέση με τις περιπτώσεις Πατίτο και Σεμπά που δεν είχαν υποπέσει στην αντίληψη των διαιτητών. Το αν αυτή τη θέση του ΠΑΟΚ τη δεχθεί στο δικαστήριο θα φανεί στην διάρκεια της εκδίκασης.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος, τον οποίο ο Ίβιτς χθες δεν χρησιμοποίησε για να τον προστατεύσει, κινδυνεύει να χάσει όλο τον δεύτερο γύρο των playoffs.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ