ΠΑΟΚ

Ετσι θα αποφασίσει για Κάκο

Ετσι θα αποφασίσει για Κάκο
INTIME SPORTS

Διαβάστε για τις δύο παραμέτρους που καθορίσουν την τελική στάση του Ιβάν Σαββίδη στο θέμα της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Τάσο Κάκο.

Ηταν αναμενόμενο ότι μετά την λιτή αλλά πολύ ξεκάθαρη ανακοίνωση των οργανωμένων του ΠΑΟΚ το θέμα Κάκου θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του "Δικεφάλου".

Οι συνδεσμίτες έστειλαν στον Ιβάν Σαββίδη το μήνυμα ότι αν αποφασίσει να εντάξει τον 45χρονο Κερκυραίο στην ΠΑΕ θα τους βρει μπροστά του και πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα πράξει ο ομογενής επιχειρηματίας.

Η απάντηση, ωστόσο, δεν θα "έρθει" μόνο μέσα από την αντίδραση του Σαββίδη στην ανακοίνωση των συνδέσμων, αφού υπάρχουν κι άλλες παράμετροι που παίζουν τον ρόλο τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να έχετε πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει με την υπόθεση Τάκου Κάκου στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης άρχισε να έχει γνωριμία μαζί του μέσω του Θόδωρου Ζαγοράκη, στην πορεία όμως εκτίμησε, όπως έλεγε σε συνεργάτες του, τα προσόντα που διαθέτει ο βετεράνος διαιτητής.

Είδε έναν άνθρωπο με επικοινωνιακή ικανότητα, υψηλές γνώσεις και καλή καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γνώστη του χώρου και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Γι' αυτό και ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία να τον βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων με Αγγελίδη, Αρνεσεν και Γκοντσάρεβα προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του τιμ μάνατζερ.

Μάλιστα για να προκρίνει την συγκεκριμένη επιλογή είχε απορρίξει την πρόταση Αγγελίδη-Αρνεσεν για έναν πρώην συνεργάτη του 59χρονου Δανού στο Αμβούργο ο οποίος γνωρίζει και ελληνικά.

Διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό

Είναι επίσης αλήθεια πως το περιβάλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχτηκε με "μούδιασμα" την πρόταση του Σαββίδη για τον Κάκο (άλλοι γιατί δεν τον γνωρίζουν και έχουν αμφιβολία πώς μπορεί να λειτουργήσει μέσα στην ομάδα και άλλοι σκέφτονταν τις αντιδράσεις που θα υπάρχουν από τους οργανωμένους και τον κόσμο της ομάδας λόγω του παρελθόντος του ως διαιτητής.

Κανείς όμως δεν μετέφερε τις επιφυλάξεις που υπήρχαν στον Ιβάν Σαββίδη και έτσι τις τελευταίες μέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Κερκυραίος ρέφερι μπήκαν σε συζητήσεις για το συμβόλαιο συνεργασίας τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα γιατί προέκυψε διαφορά στο οικονομικό.

Ο Κάκος ζήτησε πολλά παραπάνω από αυτά που έδινε ο ΠΑΟΚ (κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται μιλούν για 10.000 ευρώ τον μήνα), οι διαπραγματεύσεις κόλλησαν και το θέμα πήγε στον Σαββίδη. Και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" φαίνεται ότι θέλει τον χρόνο του για να το σκεφτεί, πλέον, όμως, μετά την παρέμβαση των οργανωμένων και την ανακοίνωση που εξέδωσαν υπάρχει και ένα νέο δεδομένο που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την στάση του.

Αν ο Σαββίδης θεωρήσει ότι η μη πρόσληψη Κάκου σημαίνει υπαναχώρηση μπροστά στις πιέσεις του κόσμου, ίσως πράξει το αντίθετο ξεπερνώντας τους προβληματισμένους για το οικονομικό. Οι επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Αλλος ο ρόλος του Τεβεκέλη

Τέλος θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως ενδεχόμενη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Κάκο δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στον ρόλο του Μάλαμα Τεβεκέλη. Ο επίσης βετεράνος διαιτητής έχει αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης των παικτών πάνω σε θέματα διαιτησίας, παρακολουθεί την συμπεριφορά των διαιτητών σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες και κάνει, όταν χρειάζεται, τις επαφές με την ΚΕΔ.

Αν προσληφθεί ο Κάκος στον ΠΑΟΚ ο ρόλος του θα είναι ξεκάθαρα αυτός του τιμ μάνατζερ με παρουσία στον πάγκο και ενασχόληση με όλα τα θέματα της καθημερινότητας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ