ΠΑΟΚ

Ετσι συμφώνησαν ΠΑΟΚ-Μάλμε για Ολσεν

Ετσι συμφώνησαν ΠΑΟΚ-Μάλμε για Ολσεν

Το ποσό που άνοιξε τον δρόμο για να έρθει ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας στην Τούμπα και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Ο ρόλος του Αρνεσεν.

Χθες (2/7) ο Ρόμπιν Ολσεν υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που τον "δένει" στην Τούμπα μέχρι τον Ιούνιο του 2019 . Μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή η αλήθεια είναι ότι προηγήθηκαν αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων με την Μάλμε.

Αρχικά, η πρωταθλήτρια Σουηδίας απέρριψε πρόταση ύψους 500.000 ευρώ από τον Δικέφαλο και, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Σουηδία, συμφώνησε να τον παραχωρήσει λαμβάνοντας 650.000 ευρώ.

"Ο Αρνεσεν σημαίνει πολλά για τον Ολσεν"

Στο μεταξύ, ο ατζέντης του Ρόμπιν Ολσεν, Χασάν Τσεντικάγια, εξήγησε γιατί ο Σουηδός τερματοφύλακας επέλεξε τον ΠΑΟΚ. "Πάντα είχε ως στόχο να πάει εκτός Σουηδίας. Θέλει να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα και έκανε ένα καλό βήμα προς τα εμπρός. Εφυγε από μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Μάλμε και πάει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ".

Επίσης παραδέχθηκε ότι σημαντικό ρόλο για την μεταγραφή έπαιξε ο Φρανκ Αρνεσεν. "Ο Φρανκ σημαίνει πολλά για τον Ολσεν γιατί έχει και αυτός ρίζες από Δανία", τόνισε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ