ΠΑΟΚ

Έτσι "έζησε" την νίκη του ΠΑΟΚ ο Ιβιτς

Έτσι "έζησε" την νίκη του ΠΑΟΚ ο Ιβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι οδηγίες του Βλάνταν Ιβιτς στους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό και τα πανηγύρια του στα γκολ του "Δικεφάλου". Δείτε το σχετικό Video

Ο Βλάνταν Ιβιτς έκανε... ονειρικό ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ αφού ο "Δικέφαλος" κέρδισε τον Παναιτωλικό με 0-3. Η ΠΑΕ "ανέβασε" την παρακάμερα του αγώνα του Σαββάτου και σε αυτήν μπορείτε να δείτε το πώς "έζησε" το "διπλό" του ΠΑΟΚ ο Σέρβος, τι οδηγίες έδινε στους παίκτες του αλλά πώς πανηγύρισε τα γκολ της ομάδας του.

Από το: "Χάρη, δεύτερη μπάλα, δεύτερη μπάλα" ζητώντας από τον Χαρίση να κυνηγήσει μια χαμένη μπάλα στον χώρο του κέντρου αλλά και το "Να μην πάμε και οι δυο μαζί" καθώς και τα συγχαρητήρια στον Λέοβατς: "Οκ, μπράβο Λέο". Επίσης οι οδηγίες στον Κάτσε να μένει στη θέση του: "Κάτσε κλείσε μέσα".

Ο Ίβιτς πανηγύρισε με μια γροθιά το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ενώ στο δεύτερο απέδωσε τα εύσημα στον Βίτορ τον οποίο χειροκρότησε και φώναξε: "Μπράβο Μιγκέλ".

Ο πρώην άσος της ομάδας τους "δικέφαλου" έζησε το παιχνίδι σαν ποδοσφαιριστής, πήγαινε πάνω κάτω στην γραμμή και έδινε συνεχεία οδηγίες στους παίκτες του που αγωνιζόντουσαν αλλά και στους Κοροβέση, Μαλεζά και Δημητριάδη που πέρασαν ως αλλαγές.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ