ΠΑΟΚ

Έτοιμος ο Χατσερίντι για ΟΦΗ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Χατσερίντι EUROKINISSI

Εβγέν Χατσερίντι και Αμρ Ουάρντα επέστρεψαν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, με τον Αιγύπτιο να ακολουθεί ατομικό του πρόγραμμα και τον 31χρονο αμυντικό να προπονείται κανονικά και να δηλώνει "παρών" για το ματς με τον ΟΦΗ.

Χωρίς τους διεθνείς, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (15/9, 18:15) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League.

"Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε εβδομάδα αγώνα και η Νέα Μεσημβρία άρχισε να γεμίζει ξανά με τους διεθνείς να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Εβγέν Χατσερίδης με τον Αμρ Ουάρντα είναι και πάλι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον Αιγύπτιο ν’ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της επιβάρυνσης του ταξιδιού κι ο έμπειρος στόπερ προπονήθηκε κανονικά. Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και τα τελειώματα των φάσεων. Στο τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Την Τρίτη (11.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ