ΠΑΟΚ

Έτοιμος για 11άδα ο Ουάρντα

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι τραυματίας και δεν θα παίξει στο πρώτο ματς με την Μπενφίκα, με τον Αμρ Ουάρντα να προβάλει ως το Νο1 φαβορί για τη θέση του στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπενφίκα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που υπέστη στη ρεβάνς με τη Σπαρτάκ Μόσχας κι έμεινε εκτός αποστολής προκειμένου να συνεχίσει τις θεραπείες του. Εκτός αποστολής έμεινε κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητά τον αντικαταστάτη του Μαροκινού εξτρέμ για τον πρώτο αγώνα με τη Μπενφίκα στη Λισσαβώνα (21/8, 22:00) για τα playoffs του Champions League και ο Αμρ Ουάρντα προβάλει αυτή τη στιγμή ως το Νο1 φαβορί για να πάρει θέση στο βασικό σχήμα του "Δικεφάλου του Βορρά".

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αρκετές επιλογές για το άκρο της επίθεσης, αφού και οι Ζαμπά, Λάμπρου είναι σε θέση να παίξουν, όμως ο Ουάρντα φαίνεται να βρίσκεται μπροστά στις προτιμήσεις του προπονητή του. Άλλωστε, στα προηγούμενα ματς που πέρασε ως αλλαγή κατάφερε να δείξει πτυχές των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων του με τη μπάλα στα πόδια.

Αναφορικά με τα πλάνα 11άδας, ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα και η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος. Οι Μαουρίσιο και Κάνιας θα βρεθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Λημνιός θα είναι δεξιά, απέναντι ο Ουάρντα κατά πάσα πιθανότητα και ο Πέλκας πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Όλα αυτά βέβαια με την υποσημείωση ότι δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ