ΠΑΟΚ

Ετοιμάζει ταξίδι στην Αθήνα για Μολέντο ο ΠΑΟΚ

Panathinaikos' Rodrigo Moledo, left, tries to stop Celta's John Guidetti during the Europa League Group G soccer match between Panathinaikos and Celta at Apostolos Nikolaidis stadium in Athens, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Panathinaikos' Rodrigo Moledo, left, tries to stop Celta's John Guidetti during the Europa League Group G soccer match between Panathinaikos and Celta at Apostolos Nikolaidis stadium in Athens, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Λούμπος Μίχελ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να κάνει την τελευταία απόπειρα για να αλλάξει γνώμη ο Ροντρίγκο Μολέντο και να ανηφορίσει στην Τούμπα.

Την ώρα που τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας εμφανίζουν τον Ροντρίγκο Μολέντο αποφασισμένο να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ, στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να κάνουν την τελευταία απόπειρά τους για να ανατρέψουν τα αρνητικά δεδομένα και να αλλάξουν τα μυαλά του Βραζιλιάνου.

Ο Λούμπος Μίχελ θα ταξιδέψει στην Αθήνα (πιθανόν αύριο Τετάρτη, 10/1 ) για να μιλήσει με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη για να τον πείσει να κάνει αποδεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο είχε επιχειρήσει ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής και το περασμένο Σάββατο μερικές ώρες πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να φέρει… Τούμπα την υπόθεση Μολέντο και μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ