ΠΑΟΚ

Έρχεται ραντεβού με Βαλένθια για Ουάρντα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Η Βαλένθια εκδήλωσε στον ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον της για τον Αμρ Ουάρντα και είναι έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το ενδιαφέρον των Los Angeles FC για τον Αμρ Ουάρντα απασχόλησε τον επίσημο ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι "σειρήνες" από το εξωτερικό έπαψαν να υπάρχουν για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Εδώ και λίγες μέρες ασχολείται έντονα με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό που παίζει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο και η ισπανική Βαλένθια.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, το ενδιαφέρον των "νυχτερίδων" μόνο φιλολογικό δεν είναι, αφού ήδη έχει γίνει διερευνητική κρούση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Ισπανοί θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς ισχύει με το συμβόλαιο του Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ και έδειξαν επιθυμία μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα να καθίσουν στο τραπέδι των συζητήσεων με τον τεχνικός διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ.

Η πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι τα δικαιώματα του Ουάρντα να παραμείνουν στην ιδιοκτησία της ομάδας, αφού θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (έχει ήδη κληθεί από τον Ραούλ Έκτορ Κούπερ για τα φιλικά της εθνικής Αιγύπτου), την οποία στην Τούμπα θέλουν να εκμεταλλευτούν.

Αν κάνει καλές εμφανίσεις, η τιμή του θα εκτιναχθεί και αυτό ο ΠΑΟΚ θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ωστόσο, περιμένουν με ενδιαφέρον αυτά που θα ακούσουν από τους εκπροσώπους της ισπανικής ομάδας στο ραντεβού που θα έχουν με τον Μίχελ.

Την ίδια ώρα, στην Αίγυπτο αναφέρεται και ενδιαφέρον των Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε, χωρίς όμως αυτό να έχει εκδηλωθεί με τη μορφή διερευνητικής κρούσης από τις τουρκικές ομάδες στον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο ως το 2020 με τον Ουάρντα (15% των δικαιωμάτων του διατηρεί ο Παναιτωλικός) και έχει φροντίσει να βάλει buy out 3.000.000 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ