ΠΑΟΚ

Έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ

CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Βέρνμπλουμ AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Γιώργος Σαββίδης μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα play off του Champions League, είχε όρεξη και προανήγγειλε την άφιξη του Πόντους Βέρνμπλουμ με χιουμοριστικά ποσταρίσματα στο instagram.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα play off του Champions League και όπως όλα δείχνουν έκανε οριστικά δικό του και τον Σουηδό μέσο, Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αυτό προανήγγειλε ουσιαστικά ο Γιώργος Σαββίδης ο οποίος ήταν ορεξάτος μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας και με χιουμοριστικά ποσταρίσματα στον λογαριασμό του στο instagram έκανε γνωστή τη συμφωνία των δυο πλευρών.

Αρχικά ο Σαββίδης πόσταρε τον Σουηδό άσο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να παίζει ποντιακή λύρα ενώ λίγο αργότερα τον έβαλε με αμφίεση ενός Πόντιου και έγραψε: "Έρχεται ο Πόντους". Αυτό που απομένει -όπως όλα δείχνουν- είναι η εκ νέου άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για μόνιμη εγκατάσταση.

Έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ
Έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ