ΠΑΟΚ

Ερωτηματικό ο Βίτορ, νοκ άουτ ο Λέοβατς

Ερωτηματικό ο Βίτορ, νοκ άουτ ο Λέοβατς
INTIME SPORTS

Ποιοι έμειναν εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ίγκορ Τούντορ για τον αγώνα με την Κρασνοντάρ στη Ρωσία.

Για ακόμη μία φορά την φετινή σεζόν ο Τούντορ είναι αναγκασμένος να "ζήσει" με τα προβλήματα. Ο Κροάτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον επόμενο μήνα τον Μαρίν Λέοβατς ο οποίος υπέστη, τελικά, θλάση στον αριστερό δικέφαλο. (VIDEO)

Από εκεί και πέρα, δεν επιβεβαιώθηκαν όσα έλεγε ο ατζέντης του Μπερμπάτοφ περί πιθανής συμμετοχής του Βούλγαρου στο ματς της Πέμπτης με την Κρασνοντάρ, αφού δεν βρίσκεται στην αποστολή που γνωστοποίησε πριν από λίγο ο Τούντορ, ενώ στα συν καταγράφονται η επιστροφή των Τσίμιροτ και Κίτσιου μετά από καιρό.

Τέλος αγωνία υπάρχει για τον Βίτορ, ο οποίος έχει ένα οίδημα στον αριστερό δικέφαλο, ακολούθησε σήμερα ειδικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει το πόδι του στην τελευταία προπόνηση στη Ρωσία, ενώ καθαρές ήταν οι εξετάσεις του Ζάιρο στους προσαγωγούς. Ο Βραζιλιάνος, πάντως, είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει κόντρα στην Κρασνοντάρ.

Στην αποστολή για τη Ρωσία μετέχουν οι: Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Γκολάσα, Χαρίσης, Σάμπο, Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κ.Σαββίδης, Τσίμιροτ, Κίτσιου.

Ο ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει στις 9:30 το πρωί ΤΗς Τετάρτης με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό το Κράσνονταρ. Η συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 (τοπική ώρα) και στις 19:00 (τοπική ώρα) θ’ ακολουθήσει η προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ