ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ: Αποστολή ειδικών συνθηκών στην Κρήτη

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους διεθνείς και με τρεις νεαρούς θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για το εκτός έδρας ματς τον Εργοτέλη (14/11, 15:00) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει το απόγευμα για την Κρήτη όπου αύριο θα δώσει τον εξ αναβολής αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παίρνει μαζί του στο Ηράκλειο όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του δεν είναι και πολλοί, αφού υπάρχουν οι απουσίες των διεθνών.

"Με πολλές - αναγκαστικά - αλλαγές πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς τους διεθνείς Πασχαλάκη , Καρέλη , Πέλκα , Τόσκα , Βαρέλα , Πρίγιοβιτς , Ουάρντα , ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να… επενδύσει στο βάθος του ρόστερ.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (14.11) πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, αφού κι ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Ρέι , Γλύκος , Μάτος , Κίτσιου , Κρέσπο , Μαλεζάς , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας , Μαουρίσιο , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Άκπομ , Μπαλογιάννης , Τζοβάρας, Τσιγγάρας", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση και την αποστολή.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ