ΠΑΟΚ

Έρευνα για την ενημέρωση του ΠΑΟΚτσή

Έρευνα για την ενημέρωση του ΠΑΟΚτσή
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στοιχεία για την ταυτότητα των οπαδών του συλλόγου, ως πελατών των μέσων ενημέρωσης.

Σε μία κίνηση που θα οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσμαστα σχετικά με το πώς ενημερώνονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για θέματα που αφορούν στην ομάδα τους, προχωρά η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Μέσω του γραφείου Τύπου και του επικεφαλής του, Κυριάκου Κυριάκου ζητήθηκε από τον επικεφαλής του τμήματος ερευνών και δημοσκοπήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Νίκο Μαραντζίδη, μία έρευνα μέσα από την οποία θα προκύψει η "ταυτότητα" του οπαδού της ομάδας σε ό,τ έχει να κάνει με την ενημέρωσή του γύρω από τα θέματα της ομάδας.

Με αυτό τον τρόπο, οι άνθρωποι του συλλόγου θα μάθουν λεπτομέρειες για το πώς ενημερώνεται ο μέσος ΠΑΟΚτσης, ποιό είδος ενημέρωσης προτιμά, ποιές ώρες, τι τον επηρεάζει θετικά ή αρνητικά περισσότερο, αν έχει διαδραστική σχέση (τηλέφωνα σε ραδιόφωνα, σχόλια σε άρθρα) και ποιός είναι ο συσχετισμός ανάμεσα σε ενεργό φίλαθλο (κατοχο εισιτηρίου διαρκείας, πελάτη στη μπουτίκ κλπ) και ενεργό ακροατή/επισκέπτη/αναγνώστη.

Στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι μέσα από μία τέτοια έρευνα θα προκύψουν τα στοιχεία που θα βοηθήσουν να σκιαγραφηθεί το ψυχολογικό προφίλ του κοινού και να βελτιωθεί η επικοινωνία της ΠΑΕ μαζί του.

Η έρευνα είναι σε μεγάλο δείγμα και γίνεται σε γενικό, ειδικό και στοχευμένο κοινό και είναι η πρώτη τέτοιου είδους στη Θεσσαλονίκη.Πιθανότατα τα αποτελέσματα να παρουσιαστούν δημόσια προς το τέλος του χρόνου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ