ΠΑΟΚ

Επιβράβευση Γλύκου, ισορροπίες με Μουλέν

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μουλέν EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε με ποιο σκεπτικό πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου την απόφαση να συμπεριλάβει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ τον Παναγιώτη Γλύκο, αλλά και γιατί άφησε εκτός τον Τιμπό Μουλέν.

Η λίστα με τους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ περιελάμβανε το όνομα του Παναγιώτη Γλύκου, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 8,5 μήνες, όχι όμως και του Τιμπό Μουλέν, που έκανε το βράδυ της Πέμπτης τη πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στην περίπτωση Μουλέν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την προσπάθεια διατήρησης των ισορροπιών, για τις οποίες μιλάει τόσο δημόσια αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, με την ένταξη του Γάλλου μέσου να γίνεται σταδιακά. Η αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης με τον Ατρόμητο ήταν τέτοια που εξ' αρχής έμοιαζε ιδανική για την παρουσία του στην 18άδα και έγινε ιδανική και για την πρώτη του «αναγνωριστική» συμμετοχή.

Ο Λουτσέσκου περιμένει και νέα δείγματα γραφής από τον Γάλλο, μέσω των προπονήσεων, από τις οποίες θα διαπιστώσει το πότε ο Μουλέν θα είναι έτοιμος τακτικά να ενταχθεί στο ροτέισον. Στην περίπτωση Γλύκου, ο Λουτσέσκου αντιλαμβάνεται τη σημασία που έχει στη ψυχολογία του Ελληνα κίπερ μια παρουσία στην αποστολή.

Για έναν ποδοσφαιριστή που πέρασε από το δύσκολο και μοναχικό μονοπάτι της αποκατάστασης από επέμβαση στους χιαστούς, ένα 36ωρο με την ομάδα, παραμονή και ημέρα αγώνα, είναι αυτό που περιμένει καρτερικά. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, ο Γλύκος δούλεψε σε φουλ ρυθμούς και ο Λουτσέσκου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει να διαχειριστεί τρεις «πρώτους» τερματοφύλακες, με τον Ρέι να μένει εκτός 18άδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Υπάρχει λόγος που επιμένει στον μπακ Βιεϊρίνια
Με Γλύκο κόντρα στην ΑΕΛ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ