ΠΑΟΚ

Επιβαρυντική εισβολή, νόμιμη οπλοφορία

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης έγινε το κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και η καταγραφή των κινήσεων του στο φύλλο αγώνα δημιουργεί πρόβλημα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μπορεί η είδηση της οριστικής διακοπής του ντέρμπι στην Τούμπα να συνοδεύτηκε από την επεξήγηση ότι αυτή έγινε με σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και λόγω του ότι η ΑΕΚ επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας, ωστόσο, με βάση το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Γιώργος Κομίνης δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη (μαζί με άνδρες της ασφάλειάς του) στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Θεσπρωτός ρέφερι σημειώνει ότι λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε δεν μπορούσε να συνεχιστεί ομαλά ο αγώνας και αυτό δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο η διακοπή να χρεωθεί στον ΠΑΟΚ και να έρθει βαριά καμπάνα.

"ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ"

Όσον αφορά στο θέμα της οπλοφορίας του Ιβάν Σαββίδη που συζητήθηκε λόγω των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν και της καταγγελίας της ΑΕΚ, συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία διευκρίνιζαν χθες βράδυ ότι οπλοφορεί νόμιμα, μετά από απειλές που δέχθηκε ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Βέβαια, η οπλοφορία σε δημόσιο χώρο (όπως είναι ο αγωνιστικός χώρος ενός γηπέδου) δεν επιτρέπεται κι αυτό που προέκυπτε χθες το βράδυ ήταν ότι πάνω στην ένταση ξέχασε να το βγάλει πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο. Το περιβάλλον του, μάλιστα, σημειώνει ότι στο επίμαχο συμβάν στο τερέν της Τούμπας δεν δείχνει καμία διάθεση να χρησιμοποιήσει το πιστόλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνδέεται με το θέμα της οπλοφορίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο, ζητούσε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φύγουν
Καρέ-καρέ το ντου Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας (PICS)
Μίχελ σε Κομίνη: "You are finished"
Ο αρχηγός Βιεϊρίνια προσπαθούσε να συγκρατήσει τον Σαββίδη και τους συμπαίκτες του
Η ΑΕΚ καταγγέλλει τον Σαββίδη για οπλοφορία
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ