ΠΑΟΚ

Επιστροφή με χαμόγελα για Ελ Καντουρί και Γλύκο στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Γλύκος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Παναγιώτης Γλύκος πρόσφεραν τις καλύτερες ειδήσεις στην επανέναρξη των προπονήσεων του ΠΑΟΚ.

Οι διακοπές τελείωσαν, τα κεφάλια μπήκαν μέσα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου που δούλεψε μαζί τους για πρώτη φορά μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση για τα καλά μαντάτα με Ελ Καντουρί και Γλύκο.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (28/12):

"Το προπονητικό πρόγραμμα της Πέμπτης, που διεξήχθη υπό βροχή στο μεγαλύτερο μέρος του, περιελάμβανε ζέσταμα, με τρέξιμο, εμπόδια και ασκήσεις συναρμογής με μπάλα. Στην συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στο φινάλε δίτερμα στο μισό γήπεδο με δύο τερματοφύλακες. Από την προπόνηση έλειπαν οι Φερνάντο Βαρέλα και Αχιλλέας Πούγγουρας που αντιμετώπισαν προβλήματα με τις πτήσεις τους, καθώς και ο Λέο Μάτος, που έχει εξασφαλίσει ειδική άδεια.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και αρχίζει να ανεβάζει στροφές προκειμένου να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του. Μόνος του στο γήπεδο προπονήθηκε και ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος μπαίνει στην τελική ευθεία του ατομικού προγράμματος.Από την Παρασκευή (29.12) οι ρυθμοί ανεβαίνουν, καθώς έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 10:30 και στις 17:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία".

Δείτε εδώ το βίντεο από την προπόνηση:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ