Επιστρέφει ο Μουλέν

Επιστρέφει ο Μουλέν

Ο Τιμπό Μουλέν είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, κάτι που ήδη συμβαίνει με τον Φερνάντο Βαρέλα.

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα συντήρησης δυνάμεων λόγω της διακοπής.

Η σημερινή προπόνηση (στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Βαρέλα έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε) αφορούσε αρχικά την κυκλοφορία της μπάλας σε συνθήκες δέκα εναντίον δέκα και παιχνίδι με τέσσερις εστίες, ενώ στο πρόγραμμα προστέθηκαν και παιχνίδια φυσικής κατάστασης πέντε εναντίον πέντε και το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ήταν γύρω από την τακτική σε συνθήκες υπεραριθμίας έξι εναντίον τέσσερις.

Ο Τιμπό Μουλέν έκανε ένα ακόμα βήμα στο δρόμο της επιστροφής, αρχικά στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς, κάτι που θα δοκιμάσει να κάνει την Τετάρτη. Οι Δημήτρης Λημνιός και Παναγιώτης Γλύκος έμεινα στο γυμναστήριο για θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αντίστοιχα, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου του βορρά" θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24