ΠΑΟΚ

Επιστολή Τσέμπι στον Σαββίδη: "Είμαστε σίγουροι για την καλή φιλοξενία"

Επιστολή Τσέμπι στον Σαββίδη: "Είμαστε σίγουροι για την καλή φιλοξενία"
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, έστειλε επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη, αναφορικά με το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ και εξέφρασε τη σιγουριά του για καλή φιλοξενία στην Τούμπα.

Επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη έστειλε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, εκφράζοντας τη σιγουριά του για καλή φιλοξενία στην Τούμπα στο παιχνίδι της Τρίτης (25/8) με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League.

O ίδιος ανέφερε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή της Τουρκίας: "Έστειλα επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Του επισήμανα ότι είμαστε γείτονες, το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι αδερφοσύνη. Είμαστε όλοι κάτοικοι αυτού του κόσμου.

Είμαι σίγουρος ότι θα μας υποδεχθούν καλά στη Θεσσαλονίκη και εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να επιστρέψουμε στη Κωνσταντινούπολη νικητές. Είναι μονός αγώνας και είναι εύθραυστη κατάσταση".

Μην ξεχνάμε πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε ζητήσει από τους στενούς συνεργάτες του να υπάρξει η καλύτερη δυνατή φιλοξενία στη Μπεσίκτας και να κυλήσουν όλα ομαλά στο παιχνίδι της Τούμπας, χωρίς να σημειώθηκε οτιδήποτε αρνητικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ