ΠΑΟΚ

Επιμένουν στην Αγγλία για Νιούκαστλ και Γιαννούλη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Νιούκαστλ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Αγγλία. Κοντά στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ η προσφορά των "Magpies".

Στον απόηχο της χθεσινής (25/08) πρόκρισης επί της Μπεσίκτας (3-1), ο ΠΑΟΚ δέχθηκε κρούση από την Νιούκαστλ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο Shieldsgazette.com.

O 24χρονος ακραίος αμυντικός είναι στην βιτρίνα του “Δικέφαλου του Βορρά”, καθώς έχει προσελκύσει πολλές ομάδες στην Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να βρεθεί οικονομικά κερδισμένος από ενδεχόμενη πώλησή του. Ο Γιαννούλης έχει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Θυμίζουμε ότι και πριν τρεις ημέρες έγραφαν στην Αγγλία για την πρόταση της Νιούκαστλ, επομένως δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να έχουμε εξελίξεις με τον αριστερό μπακ του Δικεφάλου. Βέβαια, τα εγγυημένα έσοδα των 8 εκατ. ευρώ μετά την εξασφάλιση του Europa League, δεν υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να πουλήσει παίκτες που έχουν ανάγκη, όπως είναι ο Γιαννούλης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ