ΠΑΟΚ

Επιμένουν οι Τούρκοι για τον μέσο του ΠΑΟΚ: "Πρόοδος στην υπόθεση Φενέρ - Πέλκα"

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Τουρκικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο 25χρονος μέσος είναι ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Φενέρμπαχτσε.

Ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα προκύπτουν στον Τύπο της Τουρκίας, που υποστηρίζουν ότι ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, είναι στη λίστα -και ψηλά μάλιστα- της Φενερμπαχτσέ.

Μάλιστα τα τελευταία από αυτά τονίζουν ότι έχουν γίνει διαπραγματεύσεις που μπορεί να μην έχουν φτάσει σε συμφωνία, αλλά είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, παρότι ο παίκτης έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 7,5 εκατ. €.

Σύμφωνα με τη " Sabah" ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρ, Ντάμιεν Κομόλι, όχι μόνο "τρέχει" τη μεταγραφή, αλλά έχει προκύψει και σημαντική πρόοδος στις επαφές των δύο συλλόγων.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι τα σενάρια περί τουρκικού ενδιαφέροντος έχουν αναζωπυρωθεί μετά το ταξίδι του Πέλκα με τη σύντροφο του στην Κωνσταντινούπολη.

Εκείνες τις ημέρες τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο ίδιος ο 25χρονος μέσος, διέψευδαν κάθε επαφή του παίκτη με άλλη ομάδα, είτε τουρκική είτε άλλη, στο διάστημα της παρουσίας του στην Πόλη.

Για την ώρα πάντως δεν φαίνεται να προκύπτει ανησυχία από την πλευρά του Δικέφαλου, παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην Τουρκία.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Αλ Ιτιχάντ πήγε και για Πέλκα, παίρνει Μπελχαντά!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ