ΠΑΟΚ

Επέστρεψαν Ζάιρο και Τζαβέλλας

Επέστρεψαν Ζάιρο και Τζαβέλλας
INTIME SPORTS

Στην διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, τέθηκαν για το ματς με τον Ηρακλή ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ζάιρο, και ο Ελληνας αμυντικός, Γιώργος Τζαβέλλας, οι οποίοι τελευταία ταλαιπωρούνταν από ίωση.

Στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Ηρακλή ο Ίγκορ Τούντορ είδε με ικανοποίηση τους Ζάιρο και Τζαβέλλα να τίθενται στη διάθεσή του, μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν την Πέμπτη (15/10) κανονικά, σε αντίθεση με τον Μυστακίδη ο οποίος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, οι Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και ο Κίτσιου έκανε αποθεραπεία και μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Πέμπτης (15/10) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εστίασε ενόψει του ματς με τον Ηρακλή στον τρόπο που πρέπει να εφαρμόζουν οι παίκτες του το passing game που τους ζητά, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στα τελειώματα και στις στημένες φάσεις.

Δείτε το πλάνα από την προπόνηση της Πέμπτης (15/10) και πιο συγκεκριμένα από τον "βομβαρδισμό" που δέχθηκαν οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ