ΠΑΟΚ

Επεισόδια έξω από το "Σαράτσογλου"

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟΚ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟΚ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ένα τεράστιο λάθος της τούρκικης αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν κάποια επεισόδια έξω από το γήπεδο και να ταλαιπωρηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς...

Τι κι αν οι Τούρκοι δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα κατά την παραμονή τους στην Θεσσαλονίκη, κάποιοι ανεγκέφαλοι είπαν να "ανταποδώσουν" την ελληνική φιλοξενία με πέτρες και μάρμαρα.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία των "γειτόνων" μας, έστειλε τα πούλμαν με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σ' ένα σημείο που βρίσκονταν θερμόαιμοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε και είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντας τους Έλληνες.

Μόλις τα πούλμαν με τους φίλους του Δικεφάλου έγιναν αντιληπτά από τους Τούρκους άρχισε μια καταιγίδα από πέτρες, μάρμαρα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Το ευχάριστο είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς, έστω κι αν πολλά πούλμαν έσπασαν από την μανία των Τούρκων χούλιγκανς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν να αντιμετωπίσουν και ταλαιπωρία, αφού περιμένουν να μπουν στις εξέδρες του γηπέδου.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαΐντι, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Φωτάκης, Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Φιλομένο και Βιεϊρίνια.

Η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Λουγκάνο, Μπίλιτσα, Αντρέ Σαντός, Γκιονούλ, Κριστιάν, Στοχ, Εμρέ, Τοπούζ, Άλεξ και Νιανγκ.

Το OlaPaok.gr βρίσκεται στο Σουκρού Σαράτσογλου" και σας μεταφέρει το κλίμα πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα. Πατήστε εδώ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ